banner_bvcom.jpgbanner_webshop.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Muurstickers!

muurstickers store.png(advertentie)

Style je babykamer met 10% korting op muurstickers

Natuurlijk richten jullie je babykamer in met een knusse, warme sfeer speciaal gericht op jullie kindje. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende hulpmiddelen die je kunnen helpen bij het inrichten van jullie babykamer.
Muurstickers zijn een goed alternatief voor het verven of behangen van muren in de babykamer. Zeker wanneer de ondergrond strak en effen is, kun je de muurstickers hier heel eenvoudig op plakken. Het fijne aan muurstickers is dat je de stijl hiervan mee kunt laten gaan met de groei van jullie baby. Naarmate jullie kindje ouder wordt, zal deze immers andere stickers op de muur van zijn of haar kamer willen hebben.

Waar dit eerst schattige dieren zijn, worden dit later prinsessen of racewagens. Om te voorkomen dat jullie de muren steeds opnieuw moet schilderen of behangen, kun je de muurstickers gebruiken. Je trekt de stickers eenvoudig weer van de muur, zonder dat hier lijmresten op achterblijven.

Muurstickers met korting bestellen

Om het inrichten van jullie baby- of kinderkamer ook nog eens heel voordelig te maken, biedt Muurstickersstore nu exclusief voor de bezoekers van borstvoeding.com, 10% korting op alle muurstickers. Voor het gebruik van deze korting dien je de kortingscode 'baby10' in te vullen in de winkelwagen voordat je de bestelling afrekent. De korting zal nu automatisch berekend worden.
In deze webwinkel vind je een groot aantal muurstickers voor jongens en meiden. Zo vind je altijd een muursticker die past bij jullie kindje en jullie persoonlijke smaak. Kom gauw kijken!


meer info