Stefan Kleintjes neemt na 17 jaar afscheid

Oprichter van Kenniscentrum Borstvoeding (borstvoeding.com) Stefan Kleintjes vertrekt bij het Kenniscentrum Borstvoeding.

Na 17 prachtige jaren neemt onze geliefde vriend en icoon in borstvoedingsland Stefan Kleintjes afscheid als oprichter en drijvende kracht achter het Kenniscentrum Borstvoeding, hét platform voor gratis kennis en achtergrondinformatie over borstvoedingsonderwerpen.

Het Kenniscentrum Borstvoeding wordt in een vernieuwd jasje vanaf 20 juli 2020 voortgezet door een nieuw team. Borstvoeding.com blijft een gratis platform voor ouders, professionals en anderen die borstvoeding een warm hart toedragen.

Omdat Stefan 17 jaar lang onvoorwaardelijk voor ons allemaal klaar heeft gestaan willen wij, het nieuwe team, samen met jullie een bijzonder afscheidscadeau geven. Het mooiste cadeau dat we hem en zijn vrouw Aukje kunnen geven is een bijdrage om de schade aan hun oude boerderij midden in het aardbevingsgebied van Groningen te kunnen herstellen.

Dus heb je in de afgelopen 17 jaar als moeder, vader, partner, oma, tante, zus, lactatiekundige, kraamverzorgende, diëtist, vrijwilliger, professional of gewoon geïnteresseerde borstvoeding.com bezocht, de app of de groeicurves gebruikt en dit gewaardeerd, doe dan mee! Help Stefan en Aukje aan een veilig en warm huis. Alle beetjes helpen! 

Lees meer en doneer via https://afscheidscadeauvoorstefankleintjes.nl/

Het nieuwe team & afscheidscomité van Kenniscentrum Borstvoeding,

Carla (lactatiekundige), Elly (lactatiekundige), Ger (software-engineer), Sjoukje (UX-specialist) en Daan (dataspecialist)

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden