Doe je mee: Onderzoek naar samenstelling vegetarische kindervoeding

onderzoek.jpgEten jouw kinderen vegetarisch en wil je weten of de voeding van je kinderen volwaardig is en voldoende voedingsstoffen bevat? Doe dan mee aan ons onderzoek!
Diëtistenpraktijk De Meermin doet een onderzoek naar de samenstelling van de voeding van kinderen die vegetarisch eten. Uit recent onderzoek blijkt dat de voeding van veel kinderen niet volwaardig is waardoor kinderen risico lopen op een tekort aan voedingsstoffen. Wij zijn op zoek naar ouders van kinderen in de leeftijd van 1 – 6 jaar die willen deelnemen aan dit onderzoek. Door mee te doen help je ons met het verzamelen van betrouwbare informatie over de volwaardigheid en mogelijke tekorten van de voeding van kinderen die vegetarisch eten. Wij kunnen vervolgens met de resultaten ouders nog beter adviseren.
Wil je je aanmelden of wil je eerst meer informatie? Mail dan naar De Meermin.
Bij deelname aan dit onderzoek vragen wij je om in een eetdagboek op te schrijven wat en hoeveel je kind precies eet en drinkt. Daarnaast vragen wij je om een korte vragenlijst in te vullen via internet. Als het onderzoek is afgerond krijg je van ons persoonlijk te horen wat jouw kind binnen krijgt aan voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Als je dat wilt en indien nodig ontvang je tips om de voeding van je kind te verbeteren.

Je krijgt na aanmelding een eetdagboek en een link naar de vragenlijst toegestuurd. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 1 juli 2017. Dit afstudeeronderzoek aan de opleiding Voeding en Diëtetiek wordt uitgevoerd door Mariette Boersema in opdracht van Diëtistenpraktijk de Meermin.

Contactgegevens:

Mail naar De Meermin
Voor vragen kun je ook contact opnemen met Mariette Boersema: 0653311772

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden