Gezocht: moeders met lef

nwsbrcht-film2.jpgMaar weinig moeders in Nederland voeden hun kind langer dan een jaar zelf. Laat staan twee jaar, drie jaar, vier jaar… ‘Lang(er)voeden’ is in Nederland niet eens zozeer een taboe als wel grotendeels onbekend. Veel mensen weten niet dat het kan en gewoon is. En onbekend maakt onbemind.

Om wat aan die onbekendheid te doen, gaat het Kenniscentrum Borstvoeding een korte film maken die lang(er)voeden in beeld brengt. Voor deze film zoeken wij moeders met lef!! Moeders die voor de camera willen vertellen over hun ervaringen met lang(er)voeden en/of met hun kind aan de borst in beeld willen komen. Wellicht wil ook een vader vertellen wat hij ervan vindt.

Het is de bedoeling om de film voor het einde van het jaar af te hebben en vervolgens zoveel mogelijk media-aandacht te genereren. Opdat andere ouders het idee krijgen: hee, dus we hoeven niet te stoppen na zes maanden!

Ben je geïnteresseerd om mee te werken, neem dan contact op met Anne Hofstede. Uiteraard zal het eindresultaat ook te zien zijn op Borstvoeding.com!

En ben je semi-professioneel filmer/filmster met ambitie? Neem ook dan contact op met Anne Hofstede. We kunnen je waarschijnlijk zelfs een kleine vergoeding geven.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden