banner_bvcom.jpgbanner_webshop.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
banner_bvcom.jpgbanner_webshop.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Oproep: het FaceBookteam zoekt versterking

FBteam20171202.jpgBen je een borstvoedende mama die graag andere moeders helpt? Ben jij nu al het aanspreekpunt voor borstvoedingsvragen in je omgeving? Wil je graag meer doen met je ervaring en kennis en zo méér vrouwen (langer) helpen voeden? Wil je samen met ons aan de slag. Dan zijn wij op zoek naar JOU!
Als vrijwilliger in ons Facebookteam plaats je relevante artikels op onze pagina, beantwoord je vragen van mama's via pm en reageer je op vragen of opmerkingen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een topteam van gemotiveerde dames én in samenwerking met Stefan Kleintjes. We zijn momenteel op zoek naar iemand die kan inspringen op zaterdag. Komt een andere dag je beter uit? Dan is dat natuurlijk bespreekbaar.

Hebben we je interesse geprikkeld of heb je nog vragen? Stuur ons zo snel mogelijk een berichtje, we kijken er naar uit je te ontmoeten!

Groetjes, Sarah, Charlotte, Marijke, Iteke, Pasqualien en Stefan

Foto van de dag: Compliment voor nu 18 maanden #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2018-10-18://1 2018-10-18T18:03:02Z 2018-10-18T18:03:02Z Hierbij een foto van Jake, inmiddels bijna achttien maanden en aan de borst. Ik ben toen Jake vier maanden was gescheiden en ondanks de weekend- en vakantieregeling geef ik nog steeds borst. Groetjes Jake en Olga Redactie

w20140213.jpg

Hierbij een foto van Jake, inmiddels bijna achttien maanden en aan de borst. Ik ben toen Jake vier maanden was gescheiden en ondanks de weekend- en vakantieregeling geef ik nog steeds borst.
Groetjes Jake en Olga

webwinkel bestsellers
Kolftas (Mommybag) Horigen: mét koeltas, vier flessen en vier koelelementen
Horigen Chicture Dubbele Elektrische Kolf 107PP met handgreep voor ombouw naar handkolf
Boezemvriendjes
9e druk: Eten voor de kleintjes, kleintjes van 0-4 jaar leren zelf eten
Het Nieuwe Borstvoeding Boek, geschreven door Gonneke & Stefan
meer info