Oproep: Welk ziekenhuis/kliniek doet niet moeilijk over borstvoeding bij IUI/IVF?

vrchtbhd-1.jpgHet is nu eind november 2018. Tien maanden geleden zijn wij papa en mama geworden van een prachtige en bovenal gezonde dochter. Helaas ben ik niet gemakkelijk zwanger geworden, hier ging een heel traject aan vooraf. Uiteindelijk werd ik met behulp van IUI zwanger. Vanaf het begin van mijn zwangerschap heb ik mij verdiept in borstvoeding en hierdoor werd mijn wens steeds groter om (langdurig) borstvoeding te gaan geven. Ik ben heel dankbaar dat ik dit al tien maanden kan doen.
Wij hebben een grote wens voor een tweede kindje en een broertje of zusje voor onze dochter. Gezien onze voorgeschiedenis ben ik al vrij vlot weer bij de dokter beland. De dokter was meteen resoluut toen hij hoorde dat ik ‘nog’ borstvoeding geef. Hij stelt: ‘Borstvoeding en het fertiliteitstraject gaan in geen geval samen.’

Als ik mijn hart volg, wil ik het liefst lange tijd doorgaan met het voeden van mijn dochter. Ik vind het een ontzettend moeilijke keuze, aan de ene kant is onze wens voor nog een kindje zeer groot maar aan de andere kant is mijn wens om door te gaan met borstvoeding ook heel sterk. Daarom ben ik op zoek gegaan naar meer informatie over borstvoeding tijdens IUI/IVF.
Bij Kenniscentrum Borstvoeding las ik het artikel Gaan borstvoeding en IVF samen? En nu hoop ik dat er toch een optie is voor ons voor een IUI/IVF behandeling terwijl ik mijn jongste gewoon blijf voeden.

Is er iemand die ervaring heeft met de combinatie borstvoeding en fertiliteitsbehandelingen? En als dit het geval is, in welk ziekenhuis/kliniek was dit?
Reageer alsjeblieft hier in het draadje op FaceBook of mail je reactie naar Stefan Kleintjes.
PS: Naam van de moeder bekend bij de redactie.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden