Geslaagde opening van Ouder&Kindcafé050

ouderkindcafe1.jpgOuders, kinderen, lactatiekundigen, jeugdgezondheidswerkers… jullie zijn van harte uitgenodigd op woensdag 8 januari voor de feestelijke opening van het Ouder&kindcafé050.
Locatie: Openbare Bibliotheek Oude Boteringestraat 18 in de stad Groningen: van 10.00 – 11.30 uur.
Het Ouder&kindcafé050 wordt officieel geopend door collega Evalien Verschuren van het CJG in Groningen. Er zal taart zijn en gratis koffie, thee, sap en water.
In Groningen is reeds het Borstvoedingscafé050 en het Mamacafé050. Toch blijkt er, met name onder jonge moeders, veel behoefte te zijn aan nog een mogelijkheid om elkaar informeel te ontmoeten. Op initiatief van Berber Meihuizen, Geerte van den Broek ‘“ van den Broek en Stefan Kleintjes, allen lactatiekundigen IBCLC, start daarom het Ouder&kindcafé050.

Het Ouder&kindcafé050 zal maandelijks op de tweede woensdag van de maand plaatsvinden. Er zullen regelmatig themabijeenkomsten zijn. Het zijn vooral de ouders die het programma zullen bepalen.
Borstvoeding staat hoog in het vaandel, en daarom is er iedere keer een lactatiekundige IBCLC aanwezig die vragen kan beantwoorden die betrekking hebben op borstvoeding. Maar ook ouders die hun kind op een andere manier voeden zijn van harte welkom.

De Openbare Bibliotheek, locatie: Oude Boteringestraat 18, 9712 GH Groningen, is zeer enthousiast over dit initiatief. Dat is fijn te weten dat we zo welkom zijn. De locatie is heel kindvriendelijk. Je kan je kindje verschonen, voeden, gezellig met andere ouders kletsen of een rustig hoekje opzoeken om even samen te lezen.

Informatie over het Ouder&kindcafé050 vind je via Twitter: @ouderenkind050 en via Facebook: ouderenkindcafe050.
Wil je regelmatig op de hoogte worden gehouden van bijeenkomsten en thema‘™s?
Geef je dan op bij Geerte ( 06 48967560 ), Berber ( 06 21200560 ) of Stefan.

Tot ziens op 8 januari 2014 in de Openbare Bibliotheek, locatie Oude Boteringestraat 18, 9712 GH Groningen.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden