Hét Borstvoedingcongres: laatste kans!

nlwbw2014.pngAan de vooravond van de Nederlandse Wereld Borstvoeding Week organiseren de Samenwerkende Borstvoeding Organisaties (SBO) op donderdag 25 september voor de laatste keer Hét Borstvoedingcongres in Ede.
De afgelopen tien jaar wisten de SBO keer op keer internationale topsprekers naar Nederland te halen, inhoudelijk wisselende onderwerpen voor het voetlicht te brengen, en honderden zorgverleners te voeden met nieuwe kennis en dikwijls verrassende inzichten.
Baanbrekend was ook het initiatief om na enkele edities het congres voortaan te organiseren met volledige inachtneming van de internationale WHO-code voor de marketing van vervangingsmiddelen voor moedermelk. Deze principiële keuze bleek financieel goed haalbaar, en was én is daarmee een krachtig signaal naar zowel het werkveld als WHO-code-schenders.
Daarmee hebben de SBO hun bestaansrecht meer dan bewezen: de kijk op borstvoeding, de introductie van vaste voeding én de richtlijnen van de WHO zijn blijvend veranderd in de gezondheidszorg.

Borstvoeding geven en krijgen is al sinds het begin van de mensheid onveranderd. De manier waarop zorgverleners geschoold worden in de begeleiding ervan én de manier waarop moeders op zoek gaan naar informatie verandert echter wél. Daarom gaan we na tien jaar op zoek naar een nieuwe vorm van overdracht. Het succesvolle borstvoedingcongres wordt dus dit jaar voor de laatste keer in deze vorm georganiseerd.

Wij nodigen u van harte uit dit laatste congres met ons mee te maken. Inschrijven is (nog) mogelijk; kijk hier voor meer informatie. Borstvoeding heeft toekomst!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden