WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Stefan Kleintjes winnaar van de Borstvoedingsprijs 2006

De deelnemers aan het congres 'Borstvoeding werkt' kozen met 185 van de 400 stemmen uit de drie genomineerden Stefan Kleintjes, kinderdiëtist en eigenaar/beheerder van www.borstvoeding.com tot winnaar van de Borstvoedingsprijs 2006.
De Borstvoedingsprijs 2006, een prachtig beeldje van een voedende moeder, is bedoeld voor de persoon of organisatie die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de bevordering van borstvoeding in Nederland.

Stefan Kleintjes is kinderdiëtist en zet zich al jaren onvermoeibaar in voor borstvoeding. Hij is auteur van Eten voor de Kleintjes-van borst tot boterham en eigenaar/beheerder van de site www.borstvoeding.com een bron van informatie en een podium voor soms controversiële meningen. Een onmisbare vraagbaak voor iedereen die borstvoeding wil geven en er alles over wil weten. Maar de site biedt ook een schat aan informatie bij de overgang van vast voedsel zonder te hoeven stoppen met borstvoeding. En zo zie je maar weer: borstvoeding is niet enkel een vrouwenzaak.

Stefan: "Ik ben ongelooflijk trots en ontzettend blij met deze erkenning voor mijn werk. Ik vind het echt een stimulans om door te gaan met het werk dat ik doe. Ik weet dat de informatie op borstvoeding.com moeders helpt om borstvoeding te geven en ook te blijven geven op momenten dat het even lastig is. Helaas wordt er nog heel veel onzin over borstvoeding verkocht, zowel door de gezondheidswerkers -de goeie niet te na gesproken- als door leken. De kennis over borstvoeding is in de afgelopen decennia behoorlijk verdwenen. Moeders die zich goed geïnformeerd hebben en die over gedegen borstvoedingskennis beschikken, kunnen zich onafhankelijk opstellen tegenover de reclame van de kunstvoedingsindustrie en zij kunnen, onafhankelijk van artsen, hulpverleners en familie, zelf hun eigen weg kiezen. Moeders geven mij vaak aan dat zij dankzij de informatie op www.borstvoeding.com langer en met meer plezier borstvoeding hebben gegeven dan dat ze van plan waren."

Foto van de dag: Inmiddels 3 maanden aan het werk #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-02-21://1 2020-02-21T17:03:03Z 2020-02-21T17:03:03Z Beste borstvoedingsmama's deze opbrengst is van vanavond. Ik geef al bijna zeven maanden borstvoeding en de laatste voeding krijgt onze zoon kunstmelk. Voordat ik ga slapen kolf ik nog een keer. Inmiddels alweer bijna drie maanden aan het werk maar gelukkig heb ik nog genoeg melk! Rosa Redactie

w20130629.JPG

Beste borstvoedingsmama's deze opbrengst is van vanavond. Ik geef al bijna zeven maanden borstvoeding en de laatste voeding krijgt onze zoon kunstmelk. Voordat ik ga slapen kolf ik nog een keer. Inmiddels alweer bijna drie maanden aan het werk maar gelukkig heb ik nog genoeg melk!
Rosa


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact