WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Korte vragenlijst over kolfruimtes en kolven op het werk. Doe mee en maak kans op leuke prijzen!

kolfstraat.jpg
Update: de termijn voor onderzoek is gesloten [28062020]
Met dit onderzoek wil ik in kaart te brengen hoe vrouwen in Nederland denken over kolfruimtes en kolven op het werk. Ik ben daarvoor op zoek naar vrouwen die al ervaring hebben met borstvoeding of die binnenkort borstvoeding gaan geven of overwegen dit te doen. Met de resultaten van het onderzoek zal ik aanbevelingen kunnen doen, waardoor het hopelijk makkelijker wordt om werken en borstvoeding te combineren. 

Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer tien minuten. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt en deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig: je kunt op ieder moment stoppen, zonder dat je een reden hoeft op te geven. In dit onderzoek krijg je een aantal afbeeldingen en een beschrijving van een kolfruimte te zien; naar aanleiding hiervan worden verschillende vragen gesteld.

Kans op mooi cadeau

Om een goed beeld te krijgen is het belangrijk en fijn dat zoveel mogelijk moeders meedoen met dit onderzoek. We stellen jouw medewerking daarom heel erg op prijs! Onder de deelnemers die het onderzoek hebben afgerond, worden mooie boeken over borstvoeding en ouderschap verloot! Ook hou ik je, als je dat wilt, op de hoogte van de uiteindelijke resultaten van het onderzoek. Lijkt het je leuk om deel te nemen? Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Alvast hartelijk bedankt!

Met vriendelijk groet, Sjoukje van Dellen

Onderzoeker Rijksuniversiteit Groningen

Foto van de dag: Overigens voornamelijk droog #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-07-13://1 2020-07-13T16:03:02Z 2020-07-13T16:03:02Z Vanmorgen wist Lieve te vertellen dat ze gisteren niet bij mij gedronken had. Klopt ook, want ze lag zo lekker in ons bed, dat ze daar is blijven liggen tot wij zelf naar bed gingen (doen we wel vaker). Maar ze wilde dus vanmorgen bij me drinken, lekker op de bank. En ik kijk zo naar haar, en dacht bij mezelf: het is wel weer eens tijd voor wat foto's. Lieve drinkt, overigens voornamelijk droog vermoed ik, de laatste tijd. Kreeg er eergisteren met pijn en moeite een paar druppeltjes uit voor in haar oogjes. Marquerite Redactie

w20120121.jpg

Vanmorgen wist Lieve te vertellen dat ze gisteren niet bij mij gedronken had. Klopt ook, want ze lag zo lekker in ons bed, dat ze daar is blijven liggen tot wij zelf naar bed gingen (doen we wel vaker). Maar ze wilde dus vanmorgen bij me drinken, lekker op de bank. En ik kijk zo naar haar, en dacht bij mezelf: het is wel weer eens tijd voor wat foto's. Lieve drinkt, overigens voornamelijk droog vermoed ik, de laatste tijd. Kreeg er eergisteren met pijn en moeite een paar druppeltjes uit voor in haar oogjes.
Marquerite


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact