WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Ik kolf alle voeding voor mijn zoontje

verhaal-405-1.jpgAl voor mijn zwangerschap had ik besloten dat mijn kindje borstvoeding zou krijgen. Gewoon omdat het de beste voeding voor een baby is.
Na 38 weken zwangerschap ben ik wegens zwangerschapshypertensie ingeleid. In het ziekenhuis heb ik voor het eerst geprobeerd mijn zoontje aan te leggen, hij hapte en liet weer los. De verpleegkundige zei dat het wel goed zou komen, baby's zouden de eerste 24 uur zonder voeding kunnen. (...)

verhaal-405-2.jpgDe hele kraamweek heeft in het teken van de borstvoeding gestaan. Omdat de productie minimaal was en nog op gang moest komen, heeft hij deze week kunstvoeding gehad. Deze voeding kreeg hij via een sondeslangetje dat bij mijn tepel geplakt was. We hoopten dat hij op deze manier de tepel niet iedere keer los zou laten en de productie gestimuleerd zou worden. Hij bleef happen en direct weer los laten. De kraamhulp en de verloskundige hebben geen oorzaak kunnen vinden, in theorie zou hij gewoon aan de borst moeten kunnen drinken.

Naast dit oefenen ben ik ook direct begonnen met kolven. In deze eerste week was de productie minimaal, maar het werd steeds meer en meer. Ik heb elke drie uur gekolfd, ook 's nachts. Inmiddels heb ik voldoende productie voor al zijn voedingen en ben ik een voorraad aan het opbouwen.

verhaal-405-3.jpgMijn zoontje wil nog steeds niks met de borst te maken hebben, de gezichten die hij trekt als ik hem probeer aan te leggen zijn eigenlijk lachwekkend. In de eerste weken frustreerde het mij enorm en ik heb er ook verdriet om gehad dat het niet lukte. Daarnaast was het enorm vervelend dat mensen gingen vertellen hoe fijn en intiem het wel niet is als je kindje aan de borst ligt.
Nu ben ik ontzettend blij dat mijn kleine man wel de voeding krijgt die zo goed is. Hij krijgt het alleen op een andere manier aangeboden. Krijg veel kritiek dat deze manier niet vol te houden is. Ik kolf stug door en bedenk dat mijn zoontje straks niet aan de fles hoeft te wennen en dat papa ook een voeding kan geven. En voor de fijne intieme momenten: wij slapen iedere morgen met zijn tweetjes uit, huid op huid.

Diana

Foto van de dag: Heel wat traantjes! #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-11-21://1 2019-11-21T17:03:03Z 2019-11-21T17:03:03Z Heel wat traantjes! Hallo, na een een zware periode na de bevalling kreeg ik nog een borstontsteking en tepelkloven. Op aanraden van mijn vroedvrouw kolfde ik af tot mijn kloven genezen waren. Een hele week keek ik uit naar het moment dat ik mijn dochtertje, Luna, terug kon aanleggen. Die zondag was het dan zover en dit moment ging gepaard met heel wat traantjes en zo’n gelukzalig gevoel achteraf!!! Ook mijn dochtertje genoot er van, zoals je ziet op de foto. Groetjes, Kim en Luna (nu zes weken) Redactie

w20150706.jpg

Heel wat traantjes!
Hallo, na een een zware periode na de bevalling kreeg ik nog een borstontsteking en tepelkloven. Op aanraden van mijn vroedvrouw kolfde ik af tot mijn kloven genezen waren. Een hele week keek ik uit naar het moment dat ik mijn dochtertje, Luna, terug kon aanleggen. Die zondag was het dan zover en dit moment ging gepaard met heel wat traantjes en zo’n gelukzalig gevoel achteraf!!! Ook mijn dochtertje genoot er van, zoals je ziet op de foto.
Groetjes, Kim en Luna (nu zes weken)


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact