WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Nu is het appeltje eitje

verhaal-399-1.jpgOp de foto mijn dochter Molly aan de borst. Haar broer (nu 2,5) heb ik ruim een jaar borstvoeding gegeven, hij had er toen simpelweg geen behoefte meer aan.
Ik dacht bij Molly betreft borstvoeding: 'Nou dat doen we wel 'even', ik heb immers ervaring.' Nu bleek dat toch niet zo makkelijk, ze moest het wel nog 'leren'.

Molly dronk niet goed en we deden erg lang over een voeding, ze leek ook nooit echt verzadigd, liet de tepel steeds los en ze viel vaak tussendoor in slaap. We zijn naar een lactatiekundige gegaan en dat was erg fijn. Ik kreeg bevestiging dat ik het wel goed deed, daar was ik namelijk toch aan gaan twijfelen.
Ook vertelde ze mij dat Molly een korte tong had (niet te verwarren met korte tongriem) en daardoor moeite had met aanhappen. Met wat kleine en simpele tips ging het al snel beter. Nu is het appeltje eitje.

Marloes

Foto van de dag: Grootste lol met voeden #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-05-30://1 2020-05-30T16:03:03Z 2020-05-30T16:03:03Z Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen. Groeten Myrthea Redactie

w20130803.jpg

Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen.
Groeten Myrthea


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact