WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Nu is het appeltje eitje

verhaal-399-1.jpgOp de foto mijn dochter Molly aan de borst. Haar broer (nu 2,5) heb ik ruim een jaar borstvoeding gegeven, hij had er toen simpelweg geen behoefte meer aan.
Ik dacht bij Molly betreft borstvoeding: 'Nou dat doen we wel 'even', ik heb immers ervaring.' Nu bleek dat toch niet zo makkelijk, ze moest het wel nog 'leren'.

Molly dronk niet goed en we deden erg lang over een voeding, ze leek ook nooit echt verzadigd, liet de tepel steeds los en ze viel vaak tussendoor in slaap. We zijn naar een lactatiekundige gegaan en dat was erg fijn. Ik kreeg bevestiging dat ik het wel goed deed, daar was ik namelijk toch aan gaan twijfelen.
Ook vertelde ze mij dat Molly een korte tong had (niet te verwarren met korte tongriem) en daardoor moeite had met aanhappen. Met wat kleine en simpele tips ging het al snel beter. Nu is het appeltje eitje.

Marloes

Foto van de dag: Slappe lach en borstvoeding #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-11-13://1 2019-11-13T17:03:02Z 2019-11-13T17:03:02Z Slappe lach tijdens drinken. Natalie Redactie

w20151223.jpg

Slappe lach tijdens drinken. Natalie


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact