WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Trotse boob-a-holic!

verhaal-206-1.jpgHallo mijn naam is Ben en ik ben een trotse boob-a-holic! Mijn grote zus (45 mnd) en ik zijn dan ook lid van de grote groep baby's en kinderen die ook verslaafd zijn aan het witte vloeibare goud. Mijn grote broer is veertien maanden lid geweest.

Wij nemen volop gebruik van het drie-stappenplan voor boob-a-holics:

  • Wij geven ons volledig toe aan onze verslaving.
  • Wij zijn in staat zelf aan te geven wanneer wij willen drinken en hoeveel.
  • Ook als wij borstvoeding willen wanneer wij getroost willen worden, word dit ons met veel liefde gegeven.

verhaal-206-2.jpgEn kijk eens hoe gelukkig ik ben!
Ik ben nu al vier maanden verslaafd. Nu is het af en toe wat moeilijker, want ik vind de dingen om mij heen ook wel interessant. Een slokje en weer even met een ondeugende blik kijken of mama wel een praatje wil maken, dan weer een slokje en even kijken naar de wereld om ons heen. Dus heeft mama maar gebruik gemaakt van de speenketting en zich zelf omgetoverd in een speelrek. Grote zus maakt overigens van de pauzes goed gebruik, door zogenaamd mij een kusje te geven en dan snel een slokje te nemen, want ja dat is toch zonde als de tap vrij is en er geen gebruik van word gemaakt?

Soms als mama haar even niet kan geven omdat ze het zo druk heeft met mij, dan vraagt grote zus om een 'sakju'. Dan wil ze graag een zakje afgekolfde melk. De vriezer ligt er toch mee vol, want mama heeft hyperlactatie en een hele sterke toestroomfeflex.
Als mama even niet oplet onder het reflex, zit mijn hele gezicht onder de moedermelk. Het is soms zo erg dat het bij papa terecht komt op de andere bank. Ik denk dat ze wel mee kan doen met de Olympische Borstspelen met ver-schieten.

Liefs, Frederike

Foto van de dag: Ik ben er trots op #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-11-14://1 2019-11-14T17:03:02Z 2019-11-14T17:03:02Z Hallo! vandaag is het precies anderhalf jaar geleden dat onze dochter Lorelei geboren werd. Op twee keer spruw na hebben we tot nu toe een moeiteloze borstvoedingsperiode achter de rug. We genieten allebei erg van de knuffelmomentjes samen. Het einde is geloof ik ook nog niet in zicht. Ik ben er trots op! En wilde het even met jullie en andere bezoeksters delen. Groetjes, Mareij Redactie

w20140108.jpg

Hallo! vandaag is het precies anderhalf jaar geleden dat onze dochter Lorelei geboren werd. Op twee keer spruw na hebben we tot nu toe een moeiteloze borstvoedingsperiode achter de rug. We genieten allebei erg van de knuffelmomentjes samen. Het einde is geloof ik ook nog niet in zicht. Ik ben er trots op! En wilde het even met jullie en andere bezoeksters delen.
Groetjes, Mareij


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact