WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Van borst naar fles naar borst

verhaal-367-1.jpgOp 11 maart 2015 is onze prachtige zoon Danique geboren om 16.35 na een zware bevalling met veel rugweeën die ik alleen maar staand kon opvangen. Op advies van een voorlichtingsavond over borstvoeding ben ik met 37 weken al begonnen met kolven waardoor ik al een flinke voorraad had in de vriezer en waardoor mijn productie goed op gang kwam.

Danique dronk de eerste 24 uur nog niet veel uit de borst was misselijk door de bevalling maar na 24 uur hapte hij goed aan en dronk effectief.
Van de kraamzorg veel technieken en handvatten gehad om op de juiste manier borstvoeding te geven. Ik belandde zelf alleen na zes dagen in het ziekenhuis met vele complicaties en moest een heftige pijnmedicatie en morfine dit in combinatie met de borstvoeding vond ik geen optie.

verhaal-367-2.jpgDanique moest over naar kunstvoeding en over op de fles. Mama was boos verdrietig en bang dat hij de borst niet meer zou willen. Maar zo makkelijk als dat hij de borst pakte zo makkelijk nam hij ook de fles met de kunstvoeding.
Na twee dagen werd de medicatie gestopt en kon hij weer terug naar de borstvoeding wat hij met gemak deed en nog steeds doet.
Ik vind borstvoeding geven echt bijzonder en echt een mooi momentje samen van zoon en mama en hoop dit nog heel lang samen te mogen doen met Danique.

Liefs Deborah

Foto van de dag: Grootste lol met voeden #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-05-30://1 2020-05-30T16:03:03Z 2020-05-30T16:03:03Z Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen. Groeten Myrthea Redactie

w20130803.jpg

Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen.
Groeten Myrthea


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact