WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Dat doe ik even, dacht ik

verhaal-392-1.jpg
Bij ons eerste kindje werd na een week aanmodderen ontdekt dat hij een te korte tongriem had. Nadat deze geknipt was, heb ik hem negen maanden mogen voeden.
Ons tweede kindje voedde ik een jaar.

Borstvoeding geven aan ons derde kindje, dat doe ik even, dacht ik. Maar het bleek dat haar tongriempje én lipbandje moest worden gelaserd en nog had ik zo'n pijn met het voeden. Zeer pijnlijke kloven, voeden met een hoedje, niets hielp.
Tot ik bij de osteopaat kwam en bleek dat een spiertje naar haar tong niet goed zat. Hij heeft haar enkele keren behandeld en daarna was het goed.

Ik kon haar pijnloos en zonder tepelhoedje voeden. Vanochtend wilde ze niet meer bij me drinken en toen dacht ik weer terug aan de moeilijke en pijnlijke start. Maar door ons doorzettingsvermogen hebben we toch maar even vijftien maanden samen genoten van de momenten dat ze bij mij dronk.

Foto van de dag: Grootste lol met voeden #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-05-30://1 2020-05-30T16:03:03Z 2020-05-30T16:03:03Z Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen. Groeten Myrthea Redactie

w20130803.jpg

Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen.
Groeten Myrthea


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact