WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Borstvoeding voor de dreumes enkel voordelen!

verhaal-244.jpgVoordat ik zwanger werd wist ik al dat ik borstvoeding zou gaan geven. Groot was dan ook mijn blijdschap toen m'n babydochter gelijk het eerste uur na de bevalling de weg naar m'n tepel had gevonden en tevreden in m'n armen lag te drinken. Temeer ook omdat wij niet het reguliere vaccinatieschema volgen en de extra antistofjes dus zeer welkom waren.

Inmiddels is de baby een dreumesmeisje van zestien maanden, rennend, pratend en met een geheel eigen willetje. Maar ze drinkt altijd nog aan de borst, zij het één keer per dag. Dat is lekker ons momentje: als ze wakker wordt rond zeven uur, even drinken bij mama in bed en dan vol enthousiasme de dag tegemoet.

Verder drinkt en eet ze gewoon biologische zuivelproducten en taalt niet naar mijn borsten, zelfs niet als we samen in bad zitten. En mama: die werkt bijna full-time, drinkt bij gelegenheden een lekker glaasje wijn of twee en hoeft niet meer te kolven. Het beste uit twee werelden!

Carolien

Foto van de dag: Heel wat traantjes! #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-11-21://1 2019-11-21T17:03:03Z 2019-11-21T17:03:03Z Heel wat traantjes! Hallo, na een een zware periode na de bevalling kreeg ik nog een borstontsteking en tepelkloven. Op aanraden van mijn vroedvrouw kolfde ik af tot mijn kloven genezen waren. Een hele week keek ik uit naar het moment dat ik mijn dochtertje, Luna, terug kon aanleggen. Die zondag was het dan zover en dit moment ging gepaard met heel wat traantjes en zo’n gelukzalig gevoel achteraf!!! Ook mijn dochtertje genoot er van, zoals je ziet op de foto. Groetjes, Kim en Luna (nu zes weken) Redactie

w20150706.jpg

Heel wat traantjes!
Hallo, na een een zware periode na de bevalling kreeg ik nog een borstontsteking en tepelkloven. Op aanraden van mijn vroedvrouw kolfde ik af tot mijn kloven genezen waren. Een hele week keek ik uit naar het moment dat ik mijn dochtertje, Luna, terug kon aanleggen. Die zondag was het dan zover en dit moment ging gepaard met heel wat traantjes en zo’n gelukzalig gevoel achteraf!!! Ook mijn dochtertje genoot er van, zoals je ziet op de foto.
Groetjes, Kim en Luna (nu zes weken)


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact