WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Borstvoeding voor de dreumes enkel voordelen!

verhaal-244.jpgVoordat ik zwanger werd wist ik al dat ik borstvoeding zou gaan geven. Groot was dan ook mijn blijdschap toen m'n babydochter gelijk het eerste uur na de bevalling de weg naar m'n tepel had gevonden en tevreden in m'n armen lag te drinken. Temeer ook omdat wij niet het reguliere vaccinatieschema volgen en de extra antistofjes dus zeer welkom waren.

Inmiddels is de baby een dreumesmeisje van zestien maanden, rennend, pratend en met een geheel eigen willetje. Maar ze drinkt altijd nog aan de borst, zij het één keer per dag. Dat is lekker ons momentje: als ze wakker wordt rond zeven uur, even drinken bij mama in bed en dan vol enthousiasme de dag tegemoet.

Verder drinkt en eet ze gewoon biologische zuivelproducten en taalt niet naar mijn borsten, zelfs niet als we samen in bad zitten. En mama: die werkt bijna full-time, drinkt bij gelegenheden een lekker glaasje wijn of twee en hoeft niet meer te kolven. Het beste uit twee werelden!

Carolien

Foto van de dag: Te pas en te onpas #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-07-10://1 2020-07-10T16:03:02Z 2020-07-10T16:03:02Z De dag na Gijs eerste verjaardag. Ik voed hem nog steeds en na een periode waarin hij zo afgeleid was dat ik hem alleen in een donkere kamer kon voeden, lukt dat nu weer te pas en te onpas, zoals hier, tijdens het spelen. Even een slok en weer verder. Groetjes, Maaike Redactie

w20170501.jpg

De dag na Gijs eerste verjaardag. Ik voed hem nog steeds en na een periode waarin hij zo afgeleid was dat ik hem alleen in een donkere kamer kon voeden, lukt dat nu weer te pas en te onpas, zoals hier, tijdens het spelen. Even een slok en weer verder. Groetjes, Maaike


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact