WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Mijn eerste drie maanden borstvoeding

verhaal-412-4.jpgBij ons. In de woonkamer, gordijnen dicht, brandend haardvuur, ons nest.
En jij, onze kleine vogel.
Met je warme lijfje glibber en kleef je tegen me aan. Ik knipper met mijn ogen om jouw schoonheid. En hup, in een tel heb je me beet. Wat een coördinatie, wat een kracht! Het werkt, je doet het!

verhaal-412-1.jpgJij zuigt en knort en slikt en boert en voedt jezelf dit leven in, alsof je weet wat dat betekent.
En in de stilte van al dat nieuw val ik met jou in mijn armen van de ene ontroering in de andere.
Ons verbond, binnenin gesmeed, gaat verder. Jij en ik, elkaar nodig, overdag en 's nachts, jij geeft het teken, ik vervel en vernieuw en jij vindt in mij alles om te groeien, sterk te staan.

verhaal-412-5.jpgIk sta scherp, ik glim en denk dat ze van kilometers ver kunnen zien: daar komt een verse moeder aan!
En in mij steeds: als mijn vogeltje moet, waar zullen wij ons nestelen om warm en stil wat wij willen? De plek waar ik voor het eerst zichtbaar, openbaar moeder ben. Met huilende baby, tassen, zweet en vragen ga ik zitten. Vernesteld in trui uit, bh open, te warm, borst links, doekje kwijt, doekje gevonden, borst rechts, boertje eruit, bh weer dicht, trui aan ... Ik drink mijn koud geworden thee. 

Evelien

Foto van de dag: Grootste lol met voeden #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-05-30://1 2020-05-30T16:03:03Z 2020-05-30T16:03:03Z Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen. Groeten Myrthea Redactie

w20130803.jpg

Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen.
Groeten Myrthea


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact