WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Wat ik met dit verhaal wil? Niks eigenlijk...

verhaal-370.jpgBeste redactie, ik lees geregeld op jullie website, handige tips, artikelen enz. Laatst las ik het artikel Borstvoeding op de OK, het kan, ter voorbereiding op mijn eigen sectio. Net als zijn grote zus lag ook mijn tweede baby dwars. Ik heb mijn oudste 20 maanden borstvoeding gegeven, er is nooit kunstvoeding in gegaan ondanks een sectio (keizersnede), ruim bloedverlies daarbij en gewoon weer werken na vier maanden.

Ik was dus overtuigd dat het nu wel goed ging komen bij nummer twee, maar ergens in mijn achterhoofd zat toch twijfel… wat als...?
Bij de opname voor de keizersnede had ik wel voor alle zekerheid gezegd dat ik ook nu geen bijvoeding wenste.

De sectio verliep prima, een 'natural' ondanks de dwarsligging van zoonlief. Ik kreeg hem dus gelijk na zijn keizerlijke geboorte op mijn borst en na een kwartiertje bijkomen begon hij wat te zoeken. Omdat ik zelf nog niet kon bewegen (want nog op de OK-tafel), hielp de verpleegkundige een beetje met het positioneren van mijn zoon. En jawel hoor, 20 minuutjes oud lag meneer te drinken, op de OK! Super! Op bijgevoegde foto is dit te zien.

Overigens is op dag 2 en op dag 6 zijn tongriem geknipt. Deze was erg kort. Desondanks was hij alleen op dag 2 afgevallen, verder alleen maar gegroeid en met een week weer op zijn geboortegewicht. Inmiddels is zoonlief 7 weken en drinkt hij nog steeds uitstekend. Hij is ook enorm gegroeid, van 3460g bij zijn geboorte naar inmiddels zo'n 6 kg.
 
Wat ik met dit verhaal wil? Niks eigenlijk, behalve vertellen dat het echt kan, je kind snel aan de borst, en goed aan de groei, ook bij een keizersnede en te korte tongriem.
 
Groet, Bianca

Foto van de dag: Stiekem behoorlijk trots #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-11-18://1 2019-11-18T17:03:02Z 2019-11-18T17:03:02Z Als zulke ogen je aankijken tijdens het voeden krijg je toch vlinders in je buik?! 25 augustus was deze prachtige meid Sarah alweer één jaar. We genieten nog altijd samen van de borstvoeding. Ik ben er stiekem toch behoorlijk trots op dat dat zo goed gaat! Groetjes, Nienke Redactie

w20121017.JPG

Als zulke ogen je aankijken tijdens het voeden krijg je toch vlinders in je buik?! 25 augustus was deze prachtige meid Sarah alweer één jaar. We genieten nog altijd samen van de borstvoeding. Ik ben er stiekem toch behoorlijk trots op dat dat zo goed gaat!
Groetjes, Nienke


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact