WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Elf maanden!

verhaal-357-1.jpgBorstvoeding dat is zo natuurlijk, een avondcursus moet genoeg zijn dacht ik in mijn zwangerschap naïef. Helaas bleken mijn gedachten niet helemaal waar, de eerste drie dagen na mijn spoedkeizersnede heeft mijn mannetje niets gedronken.
Leg hem maar aan en laat hem maar vijftien minuten drinken was de uitleg vanuit het ziekenhuis, niemand die even keek hoe ik het deed. Wat voelde ik mezelf een slechte mama met een falend lijf.

Gelukkig had ik een super kraamverzorgster, die samen met mij de borstvoeding op gang gekregen heeft.
Van 2 ml (wat was ik blij) naar 120 ml afgekolfd en eindelijk kon het echte genieten beginnen.

Overal waar mijn mannetje maar honger had legde ik hem aan en wat heb ik genoten van alle momenten. Nu bijna elf maanden later wil mijn mannetje alleen nog 's ochtends aan de borst, het einde is in zicht, maar wat ben ik gelukkig dat ik mijn mooie, lieve, gezonde mannetje elf maanden lang heb mogen voeden.

De foto heb ik speciaal laten maken als aandenken aan mijn borstvoedingsperiode. Een echte borstvoedingsshoot.

Mama Karlijn

Foto van de dag: Heel wat traantjes! #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-11-21://1 2019-11-21T17:03:03Z 2019-11-21T17:03:03Z Heel wat traantjes! Hallo, na een een zware periode na de bevalling kreeg ik nog een borstontsteking en tepelkloven. Op aanraden van mijn vroedvrouw kolfde ik af tot mijn kloven genezen waren. Een hele week keek ik uit naar het moment dat ik mijn dochtertje, Luna, terug kon aanleggen. Die zondag was het dan zover en dit moment ging gepaard met heel wat traantjes en zo’n gelukzalig gevoel achteraf!!! Ook mijn dochtertje genoot er van, zoals je ziet op de foto. Groetjes, Kim en Luna (nu zes weken) Redactie

w20150706.jpg

Heel wat traantjes!
Hallo, na een een zware periode na de bevalling kreeg ik nog een borstontsteking en tepelkloven. Op aanraden van mijn vroedvrouw kolfde ik af tot mijn kloven genezen waren. Een hele week keek ik uit naar het moment dat ik mijn dochtertje, Luna, terug kon aanleggen. Die zondag was het dan zover en dit moment ging gepaard met heel wat traantjes en zo’n gelukzalig gevoel achteraf!!! Ook mijn dochtertje genoot er van, zoals je ziet op de foto.
Groetjes, Kim en Luna (nu zes weken)


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact