WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Elf maanden!

verhaal-357-1.jpgBorstvoeding dat is zo natuurlijk, een avondcursus moet genoeg zijn dacht ik in mijn zwangerschap naïef. Helaas bleken mijn gedachten niet helemaal waar, de eerste drie dagen na mijn spoedkeizersnede heeft mijn mannetje niets gedronken.
Leg hem maar aan en laat hem maar vijftien minuten drinken was de uitleg vanuit het ziekenhuis, niemand die even keek hoe ik het deed. Wat voelde ik mezelf een slechte mama met een falend lijf.

Gelukkig had ik een super kraamverzorgster, die samen met mij de borstvoeding op gang gekregen heeft.
Van 2 ml (wat was ik blij) naar 120 ml afgekolfd en eindelijk kon het echte genieten beginnen.

Overal waar mijn mannetje maar honger had legde ik hem aan en wat heb ik genoten van alle momenten. Nu bijna elf maanden later wil mijn mannetje alleen nog 's ochtends aan de borst, het einde is in zicht, maar wat ben ik gelukkig dat ik mijn mooie, lieve, gezonde mannetje elf maanden lang heb mogen voeden.

De foto heb ik speciaal laten maken als aandenken aan mijn borstvoedingsperiode. Een echte borstvoedingsshoot.

Mama Karlijn

Foto van de dag: Nadine #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-07-11://1 2020-07-11T16:03:03Z 2020-07-11T16:03:03Z Hoi Stefan, bij mijn eerste kindje ging de borstvoeding moeizaam, na 11 weken weigerde hij de borst, zelfs de lactatiekundige wist niet hoe het kwam. Mijn 2e zoontje is hier 3 maanden, dus ik voed hem nu al langer aan de borst dan de eerste en het gaat veel beter! Ik geniet er dus enorm van want 7 maanden fulltime kolven (wat ik na die 11 weken bij mijn eerste heb gedaan) is toch niet mijn hobby. Het is nu echt even 'ons momentje' en dat straalt deze foto ook uit vind ik! Groet, Nadine Redactie

W20100907.jpg

Hoi Stefan, bij mijn eerste kindje ging de borstvoeding moeizaam, na 11 weken weigerde hij de borst, zelfs de lactatiekundige wist niet hoe het kwam. Mijn 2e zoontje is hier 3 maanden, dus ik voed hem nu al langer aan de borst dan de eerste en het gaat veel beter! Ik geniet er dus enorm van want 7 maanden fulltime kolven (wat ik na die 11 weken bij mijn eerste heb gedaan) is toch niet mijn hobby. Het is nu echt even 'ons momentje' en dat straalt deze foto ook uit vind ik!
Groet, Nadine


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact