WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Bedankt lijf

verhaal-203-5.jpgNu Marijn het na zeventien maanden wel genoeg vindt, rest mij niks meer dan bedanken. Bedankt lijf. Bedankt dat je twee keer negen maanden lang onze kinderen hebt gedragen. Bedankt dat je twee bevallingen zonder al te veel kleerscheuren hebt doorstaan.

verhaal-203-1.jpgBedankt borsten dat jullie in totaal 25 maanden lang onze kinderen hebben voorzien van het meest kostbare en de beste melk die er te krijgen is. Het was niet altijd even gemakkelijk; bloedende tepels na de geboorte van Esmee, de stuwing, het vele kolven, de lange periode van nachtvoedingen bij Marijn. Maar wat was het mooi! Eerst het kleine baby'tje, compleet afhankelijk van mijn melk. En wat een kick toen beide kinderen de eerste maanden een kilo per maand groeiden op mijn melk. Wat fijn dat ze nooit hoefden te wachten, dat we nooit stress hadden over te veel of juist te weinig voeding en nooit iets mee hoefden te nemen (afgezien van de zoogkompressen).

verhaal-203-2.jpgBij Esmee duurde het 'slechts' acht maanden, Marijn kreeg zeventien. Wat een prachtige ervaring, een oudere baby aan de borst. Marijn gaf duidelijk aan te willen drinken. Mijn trui werd omlaag getrokken en na het drinken een brede lach en lieve kusjes op mijn borst of mond.

verhaal-203-4.jpgBedankt lieve Sander voor al je steun. Je trok me door dalen en steunde waar je kon. Zo hebben we de nachtvoedingen altijd samen gedaan. Jij haalde de kinderen op, verschoonde ze in het begin, ik voedde en legde ze weer terug in hun bedje.

Bedankt Stefan voor je website vol waardevolle informatie. Ik heb er heel veel aan gehad. De mooie verhalen, de informatie over bijvoeding, welke medicijnen ik wel of niet kon gebruiken of gewoon voor inspiratie.
Bedankt moeders voor het delen van jullie verhalen en foto's. Ze gaven me vaak de moed om door te gaan.
Bedankt Gonneke van Eurolac voor je inspirerende columns. Ik heb ze gretig gelezen en ontzettend veel geleerd over hoe borstvoeding werkt en wat 'normaal' is voor baby's.

verhaal-203-3.jpgBedankt Esmee en Marijn voor deze fantastische ervaring, waarin ik me meer vrouw voelde dan ik ooit zal voelen.
Afscheid nemen doet bij pijn. De babytijd is nu voorbij en komt nooit meer terug. Nooit meer een kindje aan de borst. Dat is een heel, heel raar idee, maar het is goed zo!

Thea Metz @theametz

Foto van de dag: Grootste lol met voeden #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-05-30://1 2020-05-30T16:03:03Z 2020-05-30T16:03:03Z Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen. Groeten Myrthea Redactie

w20130803.jpg

Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen.
Groeten Myrthea


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact