WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
De start was niet erg super

verhaal-409-1.jpgOp 23 mei ben ik thuis bevallen van onze dochter. De start was niet erg super. Ze was erg slap en werd best bleek,en met een APGAR-score van 6-6-7 werd toch een ambulance gebeld om onze dochter naar het ziekenhuis te vervoeren. Mijn kleine meisjes ging, zonder dat ik een mooie huil gehoord had, mee... dat was even slikken.
Na het bevallen van de placenta en even opfrissen kon ik ook naar het ziekenhuis, waar inmiddels onze dochter al mooie huiltjes aan het produceren was. Met een zuurstofdouche werd de saturatie opgekrikt.

We kregen uitleg van de kinderarts en daarna kon ik de prangende vraag stellen 'Mag ze eten?'. Onze dame werd van de warmtetafel gehaald en mocht komen drinken. Ze hapte meteen en deed goed haar best. Soms wat zuurstof boven mijn borst erbij houden, zodat de alarmbellen niet afgingen, maar ze dronk!
Mijn verloskundige en tevens ook lactatiekundige maakte veel foto's zodat ik deze mooie en soms moeilijke momenten nog kon terug zien, zo dankbaar en waardevol!

Het enige wat in mijn bevalplan stond was lekker knuffelen na de bevalling en borstvoeding geven. Lekker knuffelen ging niet meteen, maar dat hebben we dubbel en dwars ingehaald, want na 1 nachtje mocht ze mee naar huis.
Bij deze de foto van de eerste borstvoeding in het ziekenhuis, met een mooie roze dame in mijn arm, zo trots maar zeker ook opgelucht!
Met vriendelijke groet, Marieke

Foto van de dag: Grootste lol met voeden #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-05-30://1 2020-05-30T16:03:03Z 2020-05-30T16:03:03Z Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen. Groeten Myrthea Redactie

w20130803.jpg

Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen.
Groeten Myrthea


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact