WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Grote broer redder in nood

verhaal-462-1.jpgVijf weken geleden bevallen van onze tweede zoon, had mijn vrouw erg veel last van verstopte melkkanalen en harde plekken in haar borst. Het was al erg pijnlijk en de borst werd rood.
We hebben van alles geprobeerd maar het lukte de baby noch de kolf om er iets uit te krijgen. Onze eerste zoon van 2,5 jaar, die uit mijn buik komt zoals je weet, heeft toen met zijn prachtige zuigkracht heel haar borst weten te legen, en ze was meteen van de pijn af!
Het mooiste vond ik nog wel, dat hij eigenlijk niet echt wilde. Milkies zijn toch echt iets van hem en mij wist hij duidelijk te maken, en waren deze milkies dan niet voor de baby? Maar toen hij zag dat mama pijn had, heeft’ie toch haar melk ook gedronken, en het was lekker zei hij!

Groetjes en veel liefs, Soraya

Foto van de dag: Vita sait manger des spaghettis #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-11-16://1 2019-11-16T17:03:02Z 2019-11-16T17:03:02Z Een Franse inzending! Vita, 12 mois, sait manger des spaghettis sauce tomate sans salir sa robe ni ses cheveux. Arabelle Redactie

w20120807.JPG

Een Franse inzending! Vita, 12 mois, sait manger des spaghettis sauce tomate sans salir sa robe ni ses cheveux. Arabelle


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact