WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Stoppen met de borstvoeding

verhaal-93-1.jpgOnze zoon werd geboren, en mijn hoop om borstvoeding te geven werd meteen opgegeven, ik slikte medicatie, en mocht dus niks geven.

Heel veel verdriet, en wanhoop. We zijn er achter aan gegaan, en ik mocht stoppen met medicatie en moest een week wachten. Riley was toen al vijf weken, zou het ooit lukken? Met zes weken heb ik hem op mijn blote borst gelegd, niet met de gedachte dat hij aangelegd moest worden, meer met de gedachte dat hij getroost moest worden, en hij dronk!!
Hij heeft niet veel kunnen drinken, want ik had amper wat, dus ben gaan relacteren, kolven elke twee uur, ook 's nachts, Riley werd wel aangelegd, maar was 'te gewend', aan de fles. Dus kreeg hij afgekolfde melk uit de fles, en wat te weinig was, helaas kunstvoeding.

verhaal-93-2.jpgOp een gegeven moment dronk hij 's ochtends en 's avonds bij mij, uit de borst, en overdag uit de fles borstvoeding! We hebben dit niet heel lang vol kunnen houden, mijn borsten begonnen pijn te doen van het kolven. En Riley weigerde pertinent overdag bij mij te drinken, dus zijn we af gaan bouwen, voorraadje opgemaakt, en overgestapt naar kunstvoeding, tot onze grote spijt.

Maar toch, ben ik vooral trots op mezelf en op mijn kleine man! En zonder steun van het forum, anders had ik het nooit gered.

Lesley

Foto van de dag: Grootste lol met voeden #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-05-30://1 2020-05-30T16:03:03Z 2020-05-30T16:03:03Z Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen. Groeten Myrthea Redactie

w20130803.jpg

Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen.
Groeten Myrthea


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact