WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Stress werkt zo tegen

verhaal-342-1.jpgNadat het twee keer eerder niet goed ging heb ik het dit maal toch weer geprobeerd. Door de diabetes in de zwangerschap heb ik geëxpirementeerd met kolven tijdens de zwangerschap. Dit heeft in combinatie met de gentle sectio wel z'n vruchten afgeworpen.
De voeding was direct aanwezig, misschien zelfs wat overvloedig.
Hij werd geboren met een bloedsuiker van 0.2 en is direct aan allerlei toeters en bellen gegaan, maar heeft maar 1 maal bijvoeding gekregen omdat het gelijk super liep.

Uiteindelijk thuis een lactatiekundige ingeschakeld omdat het werkelijk als een hogedrukstraal in z'n keeltje werd gespoten. Met behulp van een tepelhoedje drupte het naar binnen.
Echter heeft hij elke avond tussen 19.00 en 22.00 dat hij non stop aan de borst wil. Na de derde avond had ik geen tepels meer over en was ook de wanhoop nabij. Was ik dan toch weer aan het falen?? Nu is in mijn ogen de grootste vijand van borstvoeding stress en besefte ik dat ik moest ontspannen.

Samen in bad en dan straks maar weer aanleggen was mijn gedachte.
Eenmaal in bad zocht hij direct mijn borst op en hij dronk vele malen rustiger en minder krachtig, maar nog altijd ruim voldoende voeding. Hij ging volledig ontspannen en het drie uur durende huiluurtje was voorbij.
Een zeer relaxte ervaring voor ons allebei!

Melissa

Foto van de dag: Vita sait manger des spaghettis #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-11-16://1 2019-11-16T17:03:02Z 2019-11-16T17:03:02Z Een Franse inzending! Vita, 12 mois, sait manger des spaghettis sauce tomate sans salir sa robe ni ses cheveux. Arabelle Redactie

w20120807.JPG

Een Franse inzending! Vita, 12 mois, sait manger des spaghettis sauce tomate sans salir sa robe ni ses cheveux. Arabelle


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact