WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Voor de tweede keer op de site van Borstvoeding.com met onze foto's?

verhaal-177-2.jpgEind 2008 op borstvoeding.com en nu 2,5 jaar later geef ik nog steeds borstvoeding.
Nina, de oudste, heeft 27 maanden borstvoeding gehad. Mooie, warme en gezellige momenten samen die een stevige basis hebben gelegd voor onze band van nu en hopelijk voor de toekomst. Ook tijdens mijn zwangerschap dronk Nina (toen 1,5 jaar) gewoon door.

verhaal-177-1.jpgEven hebben mijn meiden samen gedronken, wat een bijzondere ervaring! Toen Eva geboren werd, had ze meteen melk en kon ze meteen drinken, dankzij haar zus die de productie op peil had gehouden...
In de kraamweek gezellig met z'n allen op bed. Voor Nina kennismaken met haar nieuwe zus Eva via (de vertrouwde borst van) mama. En ook toen Eva in het ziekenhuis lag de tweede week van haar leventje, was het borstvoeding die Eva er weer bovenop hielp. Voor mij was de borstvoeding die week de reden om Eva de hele dag en nacht dichtbij me op mijn buik te hebben, met infuus en apparatuur aan haar lijfje.
Die zware week was het ook de borstvoeding wat vertrouwd en veilig was voor Nina die op bezoek kwam in het ziekenhuis en zo dichtbij mama kon zijn in dat vreemde ziekenhuis met de angst en het verdriet van papa en mama en haar kleine zus met al die kabeltjes.
En na een paar maanden zei Nina dat de borstvoeding voor haar zus was, het was goed zo.

verhaal-177-3.jpgInmiddels dus nog mijn jongste dochter Eva aan de borst, die volgende maand alweer 1 jaar wordt. Wat maakt dat ik dus op dit moment bijna drie jaar non-stop aan het borstvoeden ben, elke dag genieten!
Het gaat vanzelf, en levert me nog minstens vier keer per dag een heerlijk moeder-dochter moment op!

Kirsten

Foto van de dag: Grootste lol met voeden #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-05-30://1 2020-05-30T16:03:03Z 2020-05-30T16:03:03Z Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen. Groeten Myrthea Redactie

w20130803.jpg

Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen.
Groeten Myrthea


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact