WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Voor de tweede keer op de site van Borstvoeding.com met onze foto's?

verhaal-177-2.jpgEind 2008 op borstvoeding.com en nu 2,5 jaar later geef ik nog steeds borstvoeding.
Nina, de oudste, heeft 27 maanden borstvoeding gehad. Mooie, warme en gezellige momenten samen die een stevige basis hebben gelegd voor onze band van nu en hopelijk voor de toekomst. Ook tijdens mijn zwangerschap dronk Nina (toen 1,5 jaar) gewoon door.

verhaal-177-1.jpgEven hebben mijn meiden samen gedronken, wat een bijzondere ervaring! Toen Eva geboren werd, had ze meteen melk en kon ze meteen drinken, dankzij haar zus die de productie op peil had gehouden...
In de kraamweek gezellig met z'n allen op bed. Voor Nina kennismaken met haar nieuwe zus Eva via (de vertrouwde borst van) mama. En ook toen Eva in het ziekenhuis lag de tweede week van haar leventje, was het borstvoeding die Eva er weer bovenop hielp. Voor mij was de borstvoeding die week de reden om Eva de hele dag en nacht dichtbij me op mijn buik te hebben, met infuus en apparatuur aan haar lijfje.
Die zware week was het ook de borstvoeding wat vertrouwd en veilig was voor Nina die op bezoek kwam in het ziekenhuis en zo dichtbij mama kon zijn in dat vreemde ziekenhuis met de angst en het verdriet van papa en mama en haar kleine zus met al die kabeltjes.
En na een paar maanden zei Nina dat de borstvoeding voor haar zus was, het was goed zo.

verhaal-177-3.jpgInmiddels dus nog mijn jongste dochter Eva aan de borst, die volgende maand alweer 1 jaar wordt. Wat maakt dat ik dus op dit moment bijna drie jaar non-stop aan het borstvoeden ben, elke dag genieten!
Het gaat vanzelf, en levert me nog minstens vier keer per dag een heerlijk moeder-dochter moment op!

Kirsten

Foto van de dag: Stiekem behoorlijk trots #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-11-18://1 2019-11-18T17:03:02Z 2019-11-18T17:03:02Z Als zulke ogen je aankijken tijdens het voeden krijg je toch vlinders in je buik?! 25 augustus was deze prachtige meid Sarah alweer één jaar. We genieten nog altijd samen van de borstvoeding. Ik ben er stiekem toch behoorlijk trots op dat dat zo goed gaat! Groetjes, Nienke Redactie

w20121017.JPG

Als zulke ogen je aankijken tijdens het voeden krijg je toch vlinders in je buik?! 25 augustus was deze prachtige meid Sarah alweer één jaar. We genieten nog altijd samen van de borstvoeding. Ik ben er stiekem toch behoorlijk trots op dat dat zo goed gaat!
Groetjes, Nienke


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact