WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
mijn vriend staat vierkant achter me

verhaal-205-1.jpgtoen dorien drie maanden was kreeg ik een borstontsteking toen ik wat ben gaan rond zoeken op internet kwam ik de site van borstvoeding.com tegen, wat heb ik hier veel aan gehad! en nog steeds daarom wil ik graag mijn verhaaltje met jullie delen.
mijn dochtertje dorien sylvi is inmiddels dertien maanden oud. en niemand ik ook niet had verwacht dat ik zolang borstvoeding zal geven. vanaf het begin dat we probeerden zwanger te raken heb ik besloten dat ik wou proberen om borstvoeding te geven, mijn vriend stond er helemaal achter want iets beters kun je je kind niet geven.

verhaal-205-2.jpgeen paar maanden na mijn miskraam raakten we weer zwanger, en na een zwangerschap van 38 weken kwam ons kleine wondertje ter wereld.
toen begon de periode van borstvoeding, eerst dacht ik we proberen het, na 3 maanden kwamen de eerste vragen al van familie en kennissen wanneer ik zou stoppen met de borstvoeding ik besloot sowieso door te gaan tot een half jaar.


maar na een half jaar waren ik en mijn dochtertje er nog lang niet aan toe om te stoppen, gelukkig kan mijn dochtertje mee naar de zaak, aangezien het bedrijf van mijn vriend en schoon ouders is.
daar werd gelukkig niet moeilijk gedaan over het voeden.
maar toch waren er nog wat familie leden die moesten vragen of het nu niet eens tijd werd om te stoppen, ons antwoord was nee, zolang wij er allebei nog zo van genieten stoppen we zeker niet.

verhaal-205-3.jpgtoen dorien bijna 1 jaar werd zei er iemand, nou dat aan de borst is toch helemaal niet meer nodig, of doe je dat omdat het veel goedkoper is dan melk kopen!
ik twijfelde of ik er op zou reageren, maar dat was niet nodig, want mijn vriend die er bij zat reageerde al, en behoorlijk vel, 'er is niks beters dan borstvoeding
en als dorien dat nog zo fijn vind dan mag dat!'
dit gaf mij een super gevoel, dat mijn vriend zo achter me staat.

verhaal-205-4.jpgnu 1 maand geleden was dorien jarig alweer 1 jaar.
door alle drukte wou ze die dag wat vaker drinken, dit geeft ze nu zelf aan door bij mij op schoot te klimmen en op mijn borst te tikken.
en tot mijn verbazing waren er geen rare blikken of reacties.
alles ging gewoon door, dat dorien lekker bij mij drinkt hoort er gewoon helemaal bij.

joyce

Foto van de dag: Vita sait manger des spaghettis #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-11-16://1 2019-11-16T17:03:02Z 2019-11-16T17:03:02Z Een Franse inzending! Vita, 12 mois, sait manger des spaghettis sauce tomate sans salir sa robe ni ses cheveux. Arabelle Redactie

w20120807.JPG

Een Franse inzending! Vita, 12 mois, sait manger des spaghettis sauce tomate sans salir sa robe ni ses cheveux. Arabelle


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact