WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Foto's, artikelen, HNBB en afbouwen van de hoed

verhaal-463-2.JPGWat ontzettend mooi en inspirerend deze foto's van de dag! Het maakt mij als gloednieuwe moeder zekerder om te zien hoe anderen voeden! Net heerlijk een middagdutje gedaan met als onderbreking natuurlijk even een slokje. Van het moment zelf even liggend genoten, maar daarna viel mijn zes weken oude mannetje weer lekker in slaap en was er tijd voor een selfie!

verhaal-463-1.JPGOntzettend bedankt voor de fijne artikelen en boekentips. De borstvoedingbijbel (Het Nieuwe Borstvoeding Boek) verslonden en ik had gewild dat ik deze al in m'n zwangerschap had gelezen. Hierdoor had ik waarschijnlijk geen tepelhoedje hoeven gebruiken... helaas nu wel, maar het afbouwen gaat redelijk. Ga zo door met deze fijne, bemoedigende website.
Met vriendelijke groet, Marieke

Foto van de dag: Heel wat traantjes! #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-11-21://1 2019-11-21T17:03:03Z 2019-11-21T17:03:03Z Heel wat traantjes! Hallo, na een een zware periode na de bevalling kreeg ik nog een borstontsteking en tepelkloven. Op aanraden van mijn vroedvrouw kolfde ik af tot mijn kloven genezen waren. Een hele week keek ik uit naar het moment dat ik mijn dochtertje, Luna, terug kon aanleggen. Die zondag was het dan zover en dit moment ging gepaard met heel wat traantjes en zo’n gelukzalig gevoel achteraf!!! Ook mijn dochtertje genoot er van, zoals je ziet op de foto. Groetjes, Kim en Luna (nu zes weken) Redactie

w20150706.jpg

Heel wat traantjes!
Hallo, na een een zware periode na de bevalling kreeg ik nog een borstontsteking en tepelkloven. Op aanraden van mijn vroedvrouw kolfde ik af tot mijn kloven genezen waren. Een hele week keek ik uit naar het moment dat ik mijn dochtertje, Luna, terug kon aanleggen. Die zondag was het dan zover en dit moment ging gepaard met heel wat traantjes en zo’n gelukzalig gevoel achteraf!!! Ook mijn dochtertje genoot er van, zoals je ziet op de foto.
Groetjes, Kim en Luna (nu zes weken)


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact