WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Mijn zoon is twee en drinkt aan de borst

verhaal-220-1.jpgNa een dag op de crèche komt hij thuis en vraagt hij of hij mag drinken. We gaan op de bank zitten en hij drinkt. Eerst de ene borst, en als die klaar is vraagt hij om de andere borst. Daarna gaat hij spelen en later eten we met het hele gezin aan tafel onze avondmaaltijd.

's Nachts drinkt hij ook. Rond een uur of vijf wordt hij wakker en vraagt of hij mag drinken. Dat mag. Eerst drinkt hij de ene borst, en al die klaar is vraagt hij om de andere borst. Daarna draait hij zich om en slaapt nog enkele uurtjes verder. Tegen me aan.

's Morgens ontbijten we aan tafel. Mijn zoon eet twee boterhammen met pindakaas en drinkt een beker thee. Na een uurtje vraagt hij om de borst. Eerst drinkt hij de ene borst, en al die klaar is vraagt hij om de andere borst. Daarna gaat hij spelen.

verhaal-220-2.jpg's Middags drinkt hij voor het slapen gaan bij mij. Het hoeft niet, maar het mag. Hij vindt het lekker, dat zegt hij. 'Hmm lekker.' Hij drinkt beide borsten leeg en wil daarna nog een kopje water.

Als ik er niet ben zorgen andere mensen voor hem. Dan drinkt hij thee, limonade, of water. Hij slaapt dan zonder borst. Dat gaat prima. Het is een vrolijk mannetje. Hij zwaait me uit als ik wegga en soms smeert hij bijna zelf zijn boterham.

Ik zag een item op tv waarbij ik het gevoel kreeg dat wij iets geks doen, mijn zoon en ik. Zou de meneer van de tv wel weten dat ik mijn borsten niet kan opdringen? Zou hij zelf ook op een aparte kamer slapen zonder zijn vrouw? Zouden zijn kinderen bij de geboorte al kunnen lopen en hoefde hij ze daarom nooit te dragen? Misschien hoort hij wel bij een aparte groep waarbij dat soort dingen normaal is .

verhaal-220-3.jpgMijn zoon en ik niet. Wij horen bij elkaar en bij de rest van mijn gezin. We doen wat we doen gewoon omdat het logisch is en goed voelt. Zonder boeken en zonder opgelegde regels. En zo groeien we elke dag een stukje ouder.
Gewoon aan de borst.

Nike

Foto van de dag: Onze waakkat #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-06-02://1 2020-06-02T16:03:02Z 2020-06-02T16:03:02Z De eerste weken vond onze poes het maar niets een baby in huis. Maar onze dochter is nu vijf weken en bij elke voeding komt ze bij ons liggen. Hier gaf ze haar net een kopje. Meestal zit ze er naast als een waakkat. Ja, niets kan ons drinkmoment verstoren! Monica Redactie

w20131026.JPG

De eerste weken vond onze poes het maar niets een baby in huis. Maar onze dochter is nu vijf weken en bij elke voeding komt ze bij ons liggen. Hier gaf ze haar net een kopje. Meestal zit ze er naast als een waakkat. Ja, niets kan ons drinkmoment verstoren!
Monica


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact