WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!

Over StefanKleintjes

bvcom-200.jpgStefanKleintjes biedt via Kenniscentrum Borstvoeding & Kleintjesconsult een keur aan informatie over borstvoeding, samengesteld door lactatiekundigen, borstvoedingsdeskundigen en moeders met borstvoedingservaring.

Het doel van Kenniscentrum Borstvoeding is iedereen die dat wil eerlijk en belangeloos informeren over borstvoeding en aanverwante zaken. Deze informatie wordt gepresenteerd op de site www.borstvoeding.com en bestaat uit artikelen, ervaringsverhalen, columns, boekbesprekingen, nieuwsberichten, foto's. Voor een volledig overzicht van alle onderwerpen kijk je in het Borstvoeding A-Z.

Stefan Kleintjes, lactatiekundige Groningen Bedum IBCLC & NLG en kinderdiëtist is eigenaar en beheerder van de site. Hij is mede-auteur van Het Nieuwe Borstvoeding Boek en auteur van Eten voor de kleintjes - Kleintjes van 0 - 4 jaar leren zelf eten. Samen met Daniëlle Schaffelaars is hij verantwoordelijk voor het boekje Borst en Baan en samen met Anne Hofstede en Léontine van Geffen-Lamers verantwoordelijk voor de uitgave van Tiet Zat. De diverse Apps worden gemaakt in opdracht van StefanKleintjes.

De website Borstvoeding.com wordt gemaakt onder verantwoordelijkheid van StefanKleintjes.

Voor vragen en informatie zie contact.

Medewerkers

avabvklein.pngInformatie over de mensen die schrijven of anderszins bijdragen leveren aan borstvoeding.com vind je bij medewerkers.

StefanKleintjes

StefanKleintjes
KvK nummer StefanKleintjes: 02100357
BTW nummer StefanKleintjes:

Copyright en disclaimers

Techniek

Borstvoeding.com wordt gemaakt in Movable Type.

  • Technische ondersteuning: Ton Ensing | Eigenzinnig
    Ton, webontwikkelaar en tekstschrijver, verzorgt achter de schermen de techniek van Borstvoeding.com. Servicegerichtheid, zoeken naar slimme oplossingen en creativiteit kenmerken zijn manier van werken. Interesse? Mail Ton Ensing.

Leveringsvoorwaarden

Foto van de dag: App aan het testen ;-) #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-09-14://1 2019-09-14T16:03:02Z 2019-09-14T16:03:02Z Gewoon de app aan het testen ;-) hij installeert nu gelukkig wel! /Marjolein Redactie

W20111029.jpg

Gewoon de app aan het testen ;-) hij installeert nu gelukkig wel!
/Marjolein


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact