banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Graphico BabyGroeicurve App-Persinfo

icoon.pngGraphico BabyGroeicurve App voor kinderen van 0 - 5 jaar is verkrijgbaar in de Appstore!
Met deze prachtig vormgegeven applicatie voor iPhone en iPad houd je de toename in gewicht, lengte én hoofdomtrek in de eerste vijf levensjaren van een op tijd geboren kind bij. Dat kan aan de hand van de WHO groeicurven of de CDC groeicurven. Er zijn keuzemogelijkheden tussen metrische eenheden of de imperial eenheden. Graphico BabyGroeicurve App is beschikbaar in vier talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Bestellen

App_Store_Badge_NL_0512.gif

Belangrijkste functies van Graphico BabyGroeicurve App zijn

  • Maak groeicurve van gewichtstoename, lengtegroei en verandering in hoofdomtrek van je baby van 0-5 jaar!
  • Maak meerdere groeicurven voor meerdere kinderen.
  • Maak ook een groeicurve van je zelf.
  • Vergelijk groei en ontwikkeling van verschillende kinderen of van jezelf in één grafiek!
  • Maak gebruik van Groeicurven van de Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) of van het Centre for Disease Control (CDC) uit de VS.
  • Switch eenvoudig tussen beide systemen.
  • Maak gebruik van metrisch of imperial eenheden.
  • Maak je keuze uit dertien verschillende achtergronden.
  • Kies tussen Nederlands, Engels, Frans of Duits.

Trots als een moeder kan zijn, deelt zij gelijk de grafieken van de groei van haar kind op Twitter en Facebook. Nog voordat het consultatiebureau de lijntjes ingetekend heeft, zijn de partner, vrienden en vriendinnen, moeder en schoonmoeder al op de hoogte van de nieuwste groeigegevens van de jongste telg.

Geïnteresseerd in gezonde voeding?

Voor de ouders die geïnteresseerd zijn in gezonde voeding, en wie is dat niet, is er het voedselintroductieschema voor kinderen van zes maanden tot vier jaar. Belangrijk kenmerk van dit schema is dat het niet laat zien wat een kind moet eten, maar wat een kind mág eten vanaf een bepaalde leeftijd.

Borstvoeding en kolven?

Voor de moeders die borstvoeding geven is er een extra applicatie ingebouwd over het afkolven van moedermelk. In Graphico kan de kolfopbrengst bij gehouden worden, een kolfwekkertje worden ingesteld en kan de kolvende moeder haar mooiste babyfoto's in één verzameling bij elkaar zetten! Dat is fijn bij het kolven.

Meer weten over groeicurven van WHO en CDC?

De WHO groeistandaard geeft weer hoe kinderen groeien en zich ontwikkelen als zij gezonde voeding krijgen: namelijk moedermelk in de eerste zes maanden en daarna moedermelk en bijvoeding tot twee jaar of langer. Kinderen over de hele wereld blijken op ongeveer dezelfde manier te groeien en zich te ontwikkelen. De WHO groeicurven, of beter: groeistandaard, worden overal op de wereld gebruikt door gezondheidswerkers om de groei van kinderen te monitoren. Gebruik van deze standaard onderstreept dat borstvoeding de biologische norm is voor gezonde groei en ontwikkeling.

CDC groeicurven bestaan uit een serie percentielen. Dit zijn lijnen die de actuele groei weergeven van de kinderen die onderzocht zijn. Niet alleen groeicurven worden gebruikt om de groei van kinderen te monitoren. Maar groeicurven zijn wel een belangrijk instrument om groei en gezonde ontwikkeling te registreren.

De CDC raadt ouders in de VS aan om voor baby de eerste twee jaar de WHO groeicurven te gebruiken en om na twee jaar over te stappen op de CDC groeicurven.

Pers en publiciteit

Wil je Graphico BabyGroeicurve App bespreken? Vraag dan een promocode aan. Mail naar Promocode. En vertel ons waar je de Graphico BabyGroeicurve App bespreekt.

  • Download onderstaande rechtenvrije screenshots.

1_voorkant.png
2_profiel.png
3_profiel.png
4_invoer.png
5_gewicht.png
6_gewicht.png
7_vergelijk.png
8_vergelijk.png
9_kolf.png
10-voedsel.png

Alle informatie

Gerelateerde artikelen

Foto van de dag: Gelukkig nieuwjaar! #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2018-12-14://1 2018-12-14T17:03:04Z 2018-12-14T17:03:04Z Hallo Stefan, deze foto heeft mijn man gemaakt en bewerkt op 1 januari 2012. Gelukkig nieuwjaar! Dat maar veel vrouwen en kindjes ook in 2012 mogen genieten van dit soort mooie momenten! Groeten, Daniël, Marlinda en Angie @MarlindaBaan Redactie

w20120125.jpg

Hallo Stefan, deze foto heeft mijn man gemaakt en bewerkt op 1 januari 2012. Gelukkig nieuwjaar! Dat maar veel vrouwen en kindjes ook in 2012 mogen genieten van dit soort mooie momenten!
Groeten, Daniël, Marlinda en Angie
@MarlindaBaan

webwinkel bestsellers
Kolftas (Mommybag) Horigen: mét koeltas, vier flessen en vier koelelementen
Horigen Chicture Dubbele Elektrische Kolf 107PP met handgreep voor ombouw naar handkolf
Boezemvriendjes
Weer leverbaar: Eten voor de kleintjes, kleintjes van 0-4 jaar leren zelf eten (30.000 ex. verkocht)
Tot eind 2018: gratis verzonden voor het lage 6% BTW tarief: Het Nieuwe Borstvoeding Boek van Gonneke & Stefan
Feestdagen-aanbieding! Bespaar nu € 25,00 met het Horigen MovePakket
Gedichtenbundel Tiet voor een rijmpje van Marieke Vermunt