WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Boekje Borst en Baan: Alles over Werken en Borstvoeding combineren

bb_cover.pngIn dit boekje kun je alles lezen over hoe je borstvoeding kunt combineren met je werk. Want, waarom stoppen? Stoppen lijkt makkelijk, investeren en borst en baan combineren is daarentegen een uitdaging. Soms gaat de borstvoeding vanaf dag één van een leien dakje. Soms heb je wat tijd en oefening nodig om tot een goede balans te komen. Eén ding is zeker: borstvoeding wordt steeds leuker en makkelijker.

Boekje Borst en Baan bestel je gemakkelijk via de Webshop van Kenniscentrum Borstvoeding.

bb_pag9.pngBorst en baan combineren betekent dat je moeder kunt zijn en ook weer in je werkende leven jezelf kunt zijn. Het zal misschien voelen alsof het twee gescheiden werelden zijn, maar dat hoeft niet. Want juist het kolven op je werk geeft je een fijne band met je kindje! Er zijn veel manieren waarop je borst en baan kunt combineren. De wet en je werkgever kunnen je daarbij helpen. En ja, eerlijk is eerlijk: het vraagt wat doorzettingsvermogen, organisatietalent en creativiteit, maar veel moeders voor jou hebben het al gedaan.

bb_pag32.pngWij hopen dat je het gewoon gaat proberen, en zult merken hoe leuk en fijn het is om als werkende moeder je kindje te blijven voeden! Borst en Baan is een mooi en praktisch boekje voor (aanstaande) moeders, hun werkgevers en sociale omgeving, met informatie, ervaringen en tips over het geven van borstvoeding in combinatie met werken.

Borst en Baan is een uitgave van Kenniscentrum Borstvoeding en il panda electrik.
Boekje Borst en Baan bestel je via de Webshop van Kenniscentrum Borstvoeding.
Wil je Boekje Borst en Baan inkopen voor wederverkoop? Neem dan contact op met Stefan Kleintjes.

Gerelateerde artikelen

Foto van de dag: Overigens voornamelijk droog #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-07-13://1 2020-07-13T16:03:02Z 2020-07-13T16:03:02Z Vanmorgen wist Lieve te vertellen dat ze gisteren niet bij mij gedronken had. Klopt ook, want ze lag zo lekker in ons bed, dat ze daar is blijven liggen tot wij zelf naar bed gingen (doen we wel vaker). Maar ze wilde dus vanmorgen bij me drinken, lekker op de bank. En ik kijk zo naar haar, en dacht bij mezelf: het is wel weer eens tijd voor wat foto's. Lieve drinkt, overigens voornamelijk droog vermoed ik, de laatste tijd. Kreeg er eergisteren met pijn en moeite een paar druppeltjes uit voor in haar oogjes. Marquerite Redactie

w20120121.jpg

Vanmorgen wist Lieve te vertellen dat ze gisteren niet bij mij gedronken had. Klopt ook, want ze lag zo lekker in ons bed, dat ze daar is blijven liggen tot wij zelf naar bed gingen (doen we wel vaker). Maar ze wilde dus vanmorgen bij me drinken, lekker op de bank. En ik kijk zo naar haar, en dacht bij mezelf: het is wel weer eens tijd voor wat foto's. Lieve drinkt, overigens voornamelijk droog vermoed ik, de laatste tijd. Kreeg er eergisteren met pijn en moeite een paar druppeltjes uit voor in haar oogjes.
Marquerite


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact