WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
The latch and other keys to breastfeeding success

boek-latch.gif

Jack Newman in zijn inleiding: 'De meeste moeders willen borstvoeding geven, maar velen eindigen binnen enkele weken. Waarom? Omdat ze allerlei kleine probleempjes tegenkwamen en de gezondheidswerkers waren niet in staat geweest hen de juiste adviezen te geven.' 'Nu heb je meer dan een boek nodig om alle gezondheidswerkers te onderwijzen zodat ze over de juiste kennis beschikken over borstvoeding,' zegt Newman. Maar toch heeft dat hem er niet van weerhouden om samen met Teresa Pitman, dit boek te schrijven.

The latch and other keys to breastfeeding succes is een mooi klein boekje, helemaal boordevol met alle praktische informatie die een hulpverlener: verloskundige, vroedvrouw, lactatiekundige, huisarts, kraamverzorgster, consultatiebureauarts en wijkverpleegkundige, nodig heeft.
Newman doet dat geheel in zijn eigen stijl, hoe kan het ook anders. Borstvoeding is voor hem de norm en hij gaat er van uit dat elk kind goed aan de borst kan drinken.

Over een zuigeling die de borst weigert zegt hij bijvoorbeeld: 'Breastfeeding is a biologically normal and essential behavior, so the baby who won't breastfeed is not just a variation of normal. I have heard nurses say: 'O, some babies just don't want to breastfeed, they want the bottle'. They were talking about newborns. This makes no sense. There is no inborn biological desire to be bottlefed. Babies who refuse the breast do so for a reason, in fact, there is often a combination of reasons.'

En vervolgens bespreekt hij de verschillende redenen, geeft praktische oplossingen en uiteindelijk gaan al deze babies gewoon aan de borst. Zo normaal is borstvoeding.

Een aanrader! Met name voor al die gezondheidswerkers die nog wel wat kennis over borstvoeding kunnen gebruiken. Het boek bevat ook borstvoedingprotocollen, behandelplannen, veel close-up foto's om je te helpen een baby goed aan te leggen, plus een uitgebreide lijst met referenties.

  • Auteur: Jack Newman & Teresa Pitman
  • ISBN 10: 0977226859
  • ISBN 13: 9780977226856
  • Prijs: $ 24,95
  • Uitgeverij: Hale Publishing
  • Bestellen? Klik op de afbeelding

boek-latch.gif

Foto van de dag: Kleine stokbroodjes #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-07-09://1 2020-07-09T16:03:04Z 2020-07-09T16:03:04Z Hoi Stefan, ik weet dat je nieuwe boek 'net' uit is, maar misschien voor een volgende versie of gewoon leuk om te weten: ik vind het heel handig om kleine stokbroodjes te maken voor mijn dochtertje. Ik deed het voor mijn zoontje ook. Ze vindt het heerlijk om erop te knagen, het helemaal zacht te maken en ook daadwerkelijk wat te eten. Het is heel makkelijk om zelf te maken en weinig werk! 
Groetjes! Annemarije Redactie

w20140505.jpg

Hoi Stefan, ik weet dat je nieuwe boek 'net' uit is, maar misschien voor een volgende versie of gewoon leuk om te weten: ik vind het heel handig om kleine stokbroodjes te maken voor mijn dochtertje. Ik deed het voor mijn zoontje ook. Ze vindt het heerlijk om erop te knagen, het helemaal zacht te maken en ook daadwerkelijk wat te eten. Het is heel makkelijk om zelf te maken en weinig werk!

Groetjes! Annemarije


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact