WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Betje.com

Betje studeerde in 2002 af aan de kunstacademie in Groningen. Ze richtte vervolgens een ontwerpbureau op met een paar studiegenoten. Na een jaar ging ze bij haar vriend wonen in Delft en vanaf toen werkte ze als freelance vormgever en illustrator.
Vooral om haar illustratiewerk werd veel gevraagd en die ontwikkelde zich dan ook in een rap tempo tot haar zeer herkenbare tekenstijl.

Haar passie ligt in het maken van beeld wat communiceert. Iedereen moet het kunnen begrijpen. Als er ook nog om haar tekeningen gelachen wordt dan is Betje helemaal blij.

In 2006 kreeg ze een dochter: Emma. Omdat het met de borstvoeding niet meteen erg soepel liep ging ze op zoek naar meer informatie en raakte dus al gauw verzeild op borstvoeding.com. Inmiddels voedt ze Emma al meer dan een jaar en heeft dus ruim genoeg inspiratie voor een serie cartoons over dit onderwerp.

Kijk voor meer werk van haar hand op betje.com en surf vooral ook even naar het hartstikke leuke winkeltje van Betje

Foto van de dag: Pretoogjes en smeltende smile #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-12-05://1 2019-12-05T17:03:02Z 2019-12-05T17:03:02Z Ik met mijn kleine meisje Aïsha. Het geven van borstvoeding ging vanaf het begin al meteen goed. Nu met drie maanden geniet ze er nog steeds van, en ik ook. Vooral als ze met haar pretoogjes naar mij kijkt, en dan af en toe de borst los laat om een smeltende smile te laten zien. Groetjes Dorien Redactie

W20110909.jpg

Ik met mijn kleine meisje Aïsha. Het geven van borstvoeding ging vanaf het begin al meteen goed. Nu met drie maanden geniet ze er nog steeds van, en ik ook. Vooral als ze met haar pretoogjes naar mij kijkt, en dan af en toe de borst los laat om een smeltende smile te laten zien.
Groetjes Dorien


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact