banner_bvcom.jpgbanner_webshop.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Charlotte Houwing

bio-charlottekl.jpgMijn naam is Charlotte Houwing. Ik ben 32 jaar, getrouwd en sinds augustus 2015 mama van Lily Rose. Ik studeerde onder andere voeding en diëtetiek en taalwetenschap, maar heb bewust gekozen de komende tijd thuismama te zijn. Over borstvoeding had ik eerlijk gezegd weinig nagedacht voor ik moeder werd. Het leek mij iets vanzelfsprekends. Ik was naïef om te denken dat het allemaal vanzelf zou gaan.
De eerste maanden heb ik me flink onzeker gevoeld over de borstvoeding. Ik had zo veel vragen! Onder andere op de website van het Kenniscentrum Borstvoeding heb ik veel antwoorden kunnen vinden op mijn vragen. Lily Rose en ik zijn nu een ijzersterk borstvoedingsteam. Ik geniet nog altijd enorm van de momenten samen. Dat is geloof ik wederzijds!

Sinds kort maak ik deel uit van het beheerteam van de Facebookpagina van Borstvoeding.com. Zo draag ik met heel veel plezier mijn kennis en ervaring over aan anderen. Ik hoop dat ik op deze wijze kan bijdragen aan een fijne borstvoedingstijd voor andere mama's.

meer info