WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Marlies Gorkum

bio_algemeen.pngIk ben Marlies Gorkum. Ik ben sinds 2001 samen met mijn grote liefde en als kroon op onze relatie hebben wij twee prachtige dochters 2009/2011. Ons derde kindje verwachten we in april 2013.
Ik heb nooit getwijfeld of ik borstvoeding zou gaan geven. Voor ons gevoel was het geen keuze, maar een logisch vervolg op de zwangerschap. Gezonde voeding speelt een belangrijke rol in ons leven, en borstvoeding is naar mijn idee de basis die ik daarin kan bieden. Een belangrijk fundament om op door te bouwen.

Met mijn eigen ervaringen, inspiratie vanuit mijn prachtige kinderen, inspiratie van het internet, ideeën en opvattingen vanuit ons gezin, vul ik mijn columns op een directe, soms ongenuanceerde en sarcastische, manier met een dosis relativeringsvermogen en humor.

Mijn doel? Elke keer opnieuw aanzetten tot nadenken. Om te prikkelen, inspireren en te motiveren.
Welkom in de wereld van… Marlies!

Foto van de dag: Inmiddels 3 maanden aan het werk #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-02-21://1 2020-02-21T17:03:03Z 2020-02-21T17:03:03Z Beste borstvoedingsmama's deze opbrengst is van vanavond. Ik geef al bijna zeven maanden borstvoeding en de laatste voeding krijgt onze zoon kunstmelk. Voordat ik ga slapen kolf ik nog een keer. Inmiddels alweer bijna drie maanden aan het werk maar gelukkig heb ik nog genoeg melk! Rosa Redactie

w20130629.JPG

Beste borstvoedingsmama's deze opbrengst is van vanavond. Ik geef al bijna zeven maanden borstvoeding en de laatste voeding krijgt onze zoon kunstmelk. Voordat ik ga slapen kolf ik nog een keer. Inmiddels alweer bijna drie maanden aan het werk maar gelukkig heb ik nog genoeg melk!
Rosa


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact