WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Nieuw: Borstvoedingskoekjes van Jolly Mama!

chocola.jpgDe granenrepen van Jolly Mama! zitten boordevol energie en zijn een gezonder alternatief dan koekjes of chips bij een hongeraanvalletje! De ingrediënten havermout, biergist en fenegriek kunnen(!) zorgen voor een grotere melkproductie, maar géén van deze is wetenschappelijk bewezen. Vaak aanleggen en voldoende rust voor beiden blijven heel belangrijk!
Deze biologische snacks zijn van nature lactosevrij en geschikt voor een veganistisch dieet. Ze bevatten geen conserveermiddelen of geraffineerde suikers.
Ze zijn geschikt voor (pas) bevallen mama's die borstvoeding geven. Maar, let op: ze zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen! Fenegriek kan namelijk weeën stimuleren. Gelukkig zijn er drie varianten op de granenrepen die geen fenegriek bevatten, deze kunnen veilig in de zwangerschap gegeten worden.
Moeders met diabetes: raadpleeg eerst uw arts.
Advies: 1 à 2 graanrepen per dag.

Interesse? Koop ze bij MAMADO

Foto van de dag: 14 mnd en 39,9 graden koorts #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-04-04://1 2020-04-04T16:03:02Z 2020-04-04T16:03:02Z Onze lieve kleine meid, bijna 14 maanden en 39.9 graden koorts. Geen beter medicijn dan haar favoriete drank; borstje drinken! Liefs Aimee Redactie

w20130511.JPG

Onze lieve kleine meid, bijna 14 maanden en 39.9 graden koorts. Geen beter medicijn dan haar favoriete drank; borstje drinken!
Liefs Aimee


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact