WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Blijf rustig als het niet lukt

verhaal-421-1.jpgOp 29 oktober 2016 is ons zoontje geboren door middel van een keizersnede. Helaas is de keizersnede niet verlopen zoals ik had gewild en heb ik mijn zoontje maar heel kort op mijn borst gehad. Dit maakte dat wij niet direct de mogelijkheid kregen om aan elkaar te wennen. Vervolgens moest hij kort naar de kinderafdeling voor antibiotica, waardoor we ook niet samen waren. Dit maakte dat we weinig huid-op-huid contact hebben gehad samen. Toen onze zoon weer terug bij mij op de kamer was hebben we direct huid-op-huid contact gehad.

Helaas hapte hij niet meteen goed aan en dronk hij ook nog niet. Gelukkig hebben ze in het ziekenhuis veel geholpen. En heb ik geduld gehad. Vanuit de verpleegkundigen kreeg ik het compliment dat ik zo geduldig was en bleef. Inmiddels een dag later lukt het onze zoon nog steeds niet om te drinken. Ik heb tijdelijk gekolfd, met de hand en elektrisch. Zodat ons kindje toch wat voeding binnenkreeg. Gelukkig was er een verpleegkundige in de nachtdienst (meer dan 24 uur na de geboorte) die ook lactatiekundige was. Zij heeft die nacht de tijd genomen om samen met mij en onze zoon te kijken naar de borstvoeding. En vanaf dat moment ging het als een trein.

Wat voor mij voorop heeft gestaan was mijn geduld en het vertrouwen dat het zou lukken. Borstvoeding geven was iets wat ik heel graag wilde. En gelukkig heeft mijn doorzettingsvermogen geresulteerd in het slagen van de borstvoeding. Nu geniet ik er elke dag nog ontzettend veel van! Wat een heerlijk moment zo'n hummeltje bij je, die groeit en bloeit van hetgeen dat ik hem geef.

Eén ding weet ik zeker: Als je borstvoeding wilt gaan geven, blijf rustig als het niet lukt, zet door, neem je tijd en leg eventueel contact met een lactatiekundige. Geniet er van.

Groetjes Dela

Foto van de dag: Heel wat traantjes! #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-11-21://1 2019-11-21T17:03:03Z 2019-11-21T17:03:03Z Heel wat traantjes! Hallo, na een een zware periode na de bevalling kreeg ik nog een borstontsteking en tepelkloven. Op aanraden van mijn vroedvrouw kolfde ik af tot mijn kloven genezen waren. Een hele week keek ik uit naar het moment dat ik mijn dochtertje, Luna, terug kon aanleggen. Die zondag was het dan zover en dit moment ging gepaard met heel wat traantjes en zo’n gelukzalig gevoel achteraf!!! Ook mijn dochtertje genoot er van, zoals je ziet op de foto. Groetjes, Kim en Luna (nu zes weken) Redactie

w20150706.jpg

Heel wat traantjes!
Hallo, na een een zware periode na de bevalling kreeg ik nog een borstontsteking en tepelkloven. Op aanraden van mijn vroedvrouw kolfde ik af tot mijn kloven genezen waren. Een hele week keek ik uit naar het moment dat ik mijn dochtertje, Luna, terug kon aanleggen. Die zondag was het dan zover en dit moment ging gepaard met heel wat traantjes en zo’n gelukzalig gevoel achteraf!!! Ook mijn dochtertje genoot er van, zoals je ziet op de foto.
Groetjes, Kim en Luna (nu zes weken)


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact