banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Kolven in de sauna

verhaal-175-1.jpgAangezien ik elke dag meerdere malen zit te kolven om mijn eeneiige tweeling Anna en Floor van moedermelk te voorzien check ik regelmatig via Twitter jullie site.
Als inspiratiebron, informatief of gewoon voor de gezelligheid. Van mijn lactatiekundige kreeg ik al de opmerking dat ik een aardige expert in borstvoeding begin te worden, dat heb ik aan jullie te danken :-)

De reden dat ik deze mail stuur is dat ik afgelopen vrijdag aangenaam werd verrast toen ik samen met mijn man een dagje naar de sauna ging. Even helemaal lekker uit de sleur van het voeden en het verschonen, lekker een dagje qualitytime met manlief.

verhaal-175-2.jpgWe gingen naar de Veluwsebron in Emst en ik had mijn kolf mee genomen, inclusief een koeltas, koelelementen en extra flesjes in de hoop dat ik ergens een plek zou kunnen vinden om rustig te kunnen kolven. Bij de receptie toch maar even gevraagd of ze een kolfruimte hebben. 'Jazeker mevrouw, u kunt in de EHBO ruimte terecht'. Ik was allang blij, want daar zou ook vast wel een stopcontact zijn voor mijn elektrische dubbele kolf.
Ik werd keurig begeleid naar de EHBO ruimte, het bordje 'niet storen' kwam op de deur en tot mijn grote verbazing stond er een koelkast waar ik mijn opbrengst in kon bewaren!

Ik heb het personeel gecomplimenteerd en kreeg te horen dat er heel veel gebruik van werd gemaakt. Mijn man en ik hebben heerlijk een dagje lekker kunnen relaxen zonder de klok in de gaten te hoeven houden of eerder weg te moeten. Super!

Vriendelijke groetjes, Marieke

Foto van de dag: Is die van jou ook een kletskous? #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-01-18://1 2019-01-18T17:03:02Z 2019-01-18T17:03:02Z Nog een leuke foto van Arne, hij is nu bijna vijf maanden en neemt graag even pauze voor een babbeltje of een lieve lach. Groetjes, Sofie Redactie

w20160608.JPG

Nog een leuke foto van Arne, hij is nu bijna vijf maanden en neemt graag even pauze voor een babbeltje of een lieve lach. Groetjes, Sofie

webwinkel bestsellers
Kolftas (Mommybag) Horigen: mét koeltas, vier flessen en vier koelelementen
Horigen Chicture Dubbele Elektrische Kolf 107PP met handgreep voor ombouw naar handkolf
Boezemvriendjes
Gedichtenbundel Tiet voor een rijmpje van Marieke Vermunt
Eten voor de kleintjes, kleintjes van 0-4 jaar leren zelf eten (30.000 ex. verkocht)
Gratis verzending: Het Nieuwe Borstvoeding Boek van Gonneke & Stefan
Horigen MovePakket: bespaar € 25,00