WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Kolven in de sauna

verhaal-175-1.jpgAangezien ik elke dag meerdere malen zit te kolven om mijn eeneiige tweeling Anna en Floor van moedermelk te voorzien check ik regelmatig via Twitter jullie site.
Als inspiratiebron, informatief of gewoon voor de gezelligheid. Van mijn lactatiekundige kreeg ik al de opmerking dat ik een aardige expert in borstvoeding begin te worden, dat heb ik aan jullie te danken :-)

De reden dat ik deze mail stuur is dat ik afgelopen vrijdag aangenaam werd verrast toen ik samen met mijn man een dagje naar de sauna ging. Even helemaal lekker uit de sleur van het voeden en het verschonen, lekker een dagje qualitytime met manlief.

verhaal-175-2.jpgWe gingen naar de Veluwsebron in Emst en ik had mijn kolf mee genomen, inclusief een koeltas, koelelementen en extra flesjes in de hoop dat ik ergens een plek zou kunnen vinden om rustig te kunnen kolven. Bij de receptie toch maar even gevraagd of ze een kolfruimte hebben. 'Jazeker mevrouw, u kunt in de EHBO ruimte terecht'. Ik was allang blij, want daar zou ook vast wel een stopcontact zijn voor mijn elektrische dubbele kolf.
Ik werd keurig begeleid naar de EHBO ruimte, het bordje 'niet storen' kwam op de deur en tot mijn grote verbazing stond er een koelkast waar ik mijn opbrengst in kon bewaren!

Ik heb het personeel gecomplimenteerd en kreeg te horen dat er heel veel gebruik van werd gemaakt. Mijn man en ik hebben heerlijk een dagje lekker kunnen relaxen zonder de klok in de gaten te hoeven houden of eerder weg te moeten. Super!

Vriendelijke groetjes, Marieke

Foto van de dag: Dochter van Aaltje #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-07-21://1 2019-07-21T16:03:02Z 2019-07-21T16:03:02Z Dit is de allereerste borstvoedingsfoto van onze dochter, ongeveer 15 minuten oud. Ze is nu twee maanden en het gaat super met de borstvoeding. Wat is het leuk om de verhalen te lezen op de site en af en toe even bevestiging te zoeken dat het inderdaad goed gaat. In mijn omgeving hoor ik dat veel vrouwen niet voldoende steun hebben ervaren na de kraamweek. Ik pleit voor beter en vaker contact na de kraamweek tbv de borstvoeding, iedere wijkverpleegkundige zou ook lactatiekundige moeten zijn. Een borstvoedingsmaatje voor iedere vrouw zou dat ook iets zijn? Groeten, Aaltje, verloskundige Redactie

W20101224.jpg

Dit is de allereerste borstvoedingsfoto van onze dochter, ongeveer 15 minuten oud. Ze is nu twee maanden en het gaat super met de borstvoeding. Wat is het leuk om de verhalen te lezen op de site en af en toe even bevestiging te zoeken dat het inderdaad goed gaat. In mijn omgeving hoor ik dat veel vrouwen niet voldoende steun hebben ervaren na de kraamweek. Ik pleit voor beter en vaker contact na de kraamweek tbv de borstvoeding, iedere wijkverpleegkundige zou ook lactatiekundige moeten zijn. Een borstvoedingsmaatje voor iedere vrouw zou dat ook iets zijn?
Groeten, Aaltje, verloskundige


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact