WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Baby veilig in ouderlijk bed

nwsbrcht-bank.jpgDe discussie rond de risico's van het in het ouderlijk bed laten slapen van jonge baby's blijft oplaaien. Een recente Britse studie toont dat niet het samen slapen op zich, maar de omstandigheden waaronder de risico's op wiegendood vergroten.
De onderzoekers analyseerden vier jaar lang plotselinge, onverklaarbare sterfgevallen onder kinderen van nul tot twee jaar in het zuidwesten van Engeland.

Ze concluderen dat het risico op wiegendood toeneemt als ouders alcohol drinken, roken, drugs gebruiken of extreem moe zijn. Ook zwaar beddengoed, grote kussens en zachte matrassen brengen gevaar. Maar baby's lopen het grootste risico als hun ouder(s) met hen op de bank in slaap vallen. Zonder die factoren is in het ouderlijk bed slapen even veilig als in een wiegje bij de ouders op de kamer, stelt dr. Peter Blair, die de resultaten in november op een conferentie van Unicef in Glasgow bekendmaakte.

Foto van de dag: Supertrotse oma Erica #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-11-20://1 2019-11-20T17:03:02Z 2019-11-20T17:03:02Z Dit is mijn kleinzoon Nout, momenteel tien maanden en al heel vaardig met een banaantje. Voor hem is eten nu vooral interessant, leuk en lekker. En natuurlijk krijgt hij naast het eten van stukjes nog volop de zo vertrouwde borst. Ik ben supertrots op mijn dochter en geniet niet alleen van mijn kleinzoon als oma, maar ook als lactatiekundige die het hele proces van leren eten gedetailleerd kan volgen aan de zijlijn. 
 Groet, Erica Redactie

w20140529.jpg

Dit is mijn kleinzoon Nout, momenteel tien maanden en al heel vaardig met een banaantje. Voor hem is eten nu vooral interessant, leuk en lekker. En natuurlijk krijgt hij naast het eten van stukjes nog volop de zo vertrouwde borst. Ik ben supertrots op mijn dochter en geniet niet alleen van mijn kleinzoon als oma, maar ook als lactatiekundige die het hele proces van leren eten gedetailleerd kan volgen aan de zijlijn. 

Groet, Erica


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact