WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Baby veilig in ouderlijk bed

nwsbrcht-bank.jpgDe discussie rond de risico's van het in het ouderlijk bed laten slapen van jonge baby's blijft oplaaien. Een recente Britse studie toont dat niet het samen slapen op zich, maar de omstandigheden waaronder de risico's op wiegendood vergroten.
De onderzoekers analyseerden vier jaar lang plotselinge, onverklaarbare sterfgevallen onder kinderen van nul tot twee jaar in het zuidwesten van Engeland.

Ze concluderen dat het risico op wiegendood toeneemt als ouders alcohol drinken, roken, drugs gebruiken of extreem moe zijn. Ook zwaar beddengoed, grote kussens en zachte matrassen brengen gevaar. Maar baby's lopen het grootste risico als hun ouder(s) met hen op de bank in slaap vallen. Zonder die factoren is in het ouderlijk bed slapen even veilig als in een wiegje bij de ouders op de kamer, stelt dr. Peter Blair, die de resultaten in november op een conferentie van Unicef in Glasgow bekendmaakte.

Foto van de dag: Gezondere voeding is er niet #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-07-22://1 2019-07-22T16:03:02Z 2019-07-22T16:03:02Z Hallo, hierbij stuur ik een mooie foto van mijn zoon Reinier die al bijna negen maanden geniet van mamamelk en als het aan ons ligt dan genieten we daar nog veel langer van! Een gezondere voeding is er niet! Hartelijke groet, Arma Redactie

w20130416.jpg

Hallo, hierbij stuur ik een mooie foto van mijn zoon Reinier die al bijna negen maanden geniet van mamamelk en als het aan ons ligt dan genieten we daar nog veel langer van! Een gezondere voeding is er niet!
Hartelijke groet, Arma


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact