hg-1.jpgIk voel me al een week een beetje 'anders'. Thibo komt ineens weer 's nachts. Ook kolf ik maar weinig. Een productiedip betekent meestal dat mijn menstruatie er weer aan zit te komen. Maar dit voelt niet als een aankomende ongesteldheid.
Op het lactivistenforum hadden we het er laatst nog uitgebreid over hoe spinnewebbig rustig het bij de meesten van ons tussen de lakens is. Ook Pepijn en ik hebben sinds de geboorte van Thibo weinig sjoege voor romantische avonden maar gaan liever na een stevige knuffel vroeg naar bed. Toevallig hebben we deze maand wel weer eens wat uitgebreider geknuffeld. Dus zou 't?

w20161119.JPG
Beste Stefan, 8 jaar terug stond zijn oudste zus Raksha op jullie site en 1,5 jaar daarna zijn zus Ragini. Zij hebben er nu een broertje bij Raj van 8 maanden. Hij geniet, net als zij toen, elke dag volop van de borstvoeding. Ook in de soela's van Suriname waar wij waren. Helaas moest ik de borst wat afdekken, want er waren mensen die vreemd naar ons keken. Gelukkig merkte Raj daar niets van, hij wilde gewoon drinken in verband met de warmte. Hij is daarna lekker in slaap gevallen. Waar borstvoeding allemaal goed voor is he! Groetjes van ons allemaal Rohani
advertenties
sponsoren
webwinkel bestsellers
Horigen Chicture Dubbelzijdige Elektrische Kolf
8e druk: Eten voor de kleintjes, kleintjes van 0-4 jaar leren zelf eten
Fijn boek: 100 meest gestelde vragen over borstvoeding
Boezemvriendjes
meer info